60cm/ 23.62 į Išardomas Plastikinis Sodo Patalpoje &Atviras Balkonas Bonsai "PASIDARYK pats" Ovalo Betono Vaza Sodinamoji Daugkartinio naudojimo Pelėsių

€52.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso plastiko bonsai, abs plastiko pelėsiai, lauko sodinamoji, formos gipso dekoras sodas, įstiklintas lauko sodinamoji, puodą, AUGALŲ, pelėsių vaza, vazonas, alavo grindų vaza.

Užsakymo Pateikimas

1. Mes pardavimo 60cm (+/-1cm paklaida yra nustatyta) betono vazonas pelėsių šiame puslapyje tik.Apsilankykite mūsų PARDUOTUVĖJE NAMŲ, kad pamatyti daugiau variantų, jei norite sužinoti daugiau statula pelėsis. 2. Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę, telefono numerį, paso informacija (rusijos draugai) ir mokesčių informacija (Brazilija draugai), kai jūs pateikiate užsakymą.Su kurjerių reikia thenm susisiekti su jumis, kai jie padaryti pristatymo ar turime jums patvirtinimą, po to, kai mes gauti užsakymų. 3. Prašome reikia PAŽYMĖTI, kad žiemos saldus stilius yra išlietas iš APAČIOS atidarymas, ir Kinų stiliaus yra iš VIRŠAUS.

Matmenys

0.5~1cm skirtumai gali būti nustatyta dėl to, kad kambario temperatūros svyravimas.

Sagties Tvirtinimo

Tik rotacija sagtys, jūs galite surinkti arba atskiras pelėsių, lengva pasivyti ir efektyvaus statybos.Pastabos: 1. Prašome užsegamas sagtys MAŽESNIŲ pabaigos. 2. Plastikas gali dėvėti kaip dienų eiti, jei jums rasti, kad sagtys neveikia, prašome naudoti plieno vielos arba M8 varžtus tvirtinimo.

Statybos Rekomendacijos

1. Mes siūlome nemokamą mokymą per vaizdo konferencijas ar siunčiant jums PPT rekomendacijas. 2. Visi puodą pelėsių statybų turėtų pridėti plieno (#6) kaip parama, mes don ' t pasiūlyti naudojant betono tik. 3. Prašome teptuku pelėsių išleisti interjero pelėsių, ji suteiks sklandų demolding ir apsaugoti pelėsių sienos. 4, Prašome paspausti pelėsių gentlely su plastiko plaktukas, po to, kai jūs pour betono /cemento. 5. Prašome vandens, pelėsių, prieš pradėdami nuo pelėsių. 6. PIRMIAU PROCESAI yra labai svarbus ilgesnį pelėsių tarnavimo laiką. 7. Statulos galėtų būti spalvoti su įvairių paveikslų ar dangas pagal jūsų pageidavimus.Mes tikimės, kad pamatyti įvairių talentą dizaino iš jūsų.

Apie Mus

10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

Apdailos Nedengti
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Grindų Boughpot
Vidinis Skersmuo 60cm/ 23.62 į
Plastiko Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Ovalo formos ABS Pelėsių
Modelio Numeris TU-0601/0602
Stilius Europa
Rinkinys Tipas No
Prašymas Sodo Vazonas Pelėsių
Lengvatų Namų Sodo Bonsai "PASIDARYK pats"
Naudojimo Sąlygos Grindų
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia

Panašūs produktai