Danielis Garcia Projektas 1-6 Daniel Garcia triukui

€4.23

-15%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "microsoft" projektas, magija, magija sim, triukui, danielius kleinas žiūrėti, tomas akmens, abu ritės, magas profesinės gudrybės, didelis magija gudrybė, internatinės mokyklos džuljeta.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Nedvejodami įsigykite.Turiu daugiau nei 30,000 produktus.Mes tik parodė, kai kurie produktai.Jei negalite rasti produktas jums reikia,Prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas,Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę, ačiū.1 tomas

Pasitenkinimas Garantuotas : Prasideda kai dauguma Visų Nugarą Kasdienybe pabaigos, ir tada eina du kulminacija geriau.

Asmens Saugus : Monetas visoje-į žiūrovo ranka.Plius žudikas apdaila: paskutinė moneta, pokyčius, vietas su žiūrovo žiedas, kuris iš tikrųjų dingsta iš savo rankų.

Twisted :, o ne eikvoti laiko minutę tvarkymo pokyčiai už įstatymo jungiklis, Daniel geresnis efektas.Dabar jūs banga savo ranką virš įstatymo projektą, ir jį matomai pokyčiai šimto.

Ego : Kiek kortelę poveikį turi vieną didelę naują žingsnį?Tai vienas du!Radote kortelės žiūrovo mąstymo sparčiausiai kortelės pakeitimo, jūs niekada matė.Jei neturite ego, tai suteiks jums vieną.

Trečiojo Laipsnio : Naudokite šią funkciją tik tada, jei esate pasiruošę tikrai freak žmonių.Galite rasti pasirinktos kortelės deginant cigarečių per denis-ji sustoja atrankos.

Gumos Pagamintas : banketų regėjimo neįmanoma su pasiskolino žiedo ir dviejų paprastų guminių juostų.Daniel žudikas rutinos susideda iš trijų etapų ir pusę tuzino vaizdo stebuklus.Tada kulminacija-jums turėti tiek gumos juostos į savo rankas ir atvirai lobizmas vienas prie kito, kai jie susieti, nepaliesta, į midair.Atsieti juostų, ir perduoda juos nagrinėti.

Daniel Garcia bold metodai ir darbo pro akis routining imtis kai kurie iš jūsų mėgstamų klasika naujas GD įkvėpė aukštumas.2 tomas

Tik Keturi : Šešėliai monetos 21-ajame amžiuje.Tik keturios monetos yra naudojamos-visiškai švarus, ir jūs galite nebesijaudinti dėl mirksi penktą monetos.

Sklaida : psichinės ir fizinės neįmanoma-kortų triukas, kuris naudoja ne korteles.

Pasiūlymas : Haunted Denio įprasta, kad reikia ne gafeliai, jokio pasiruošimo-viskas ko jums reikia yra šiame DVD.

Blogas Įprotis : stulbinančiai vaizdo rutina su moneta, cigarečių dėžutės, o žiūrovo ranka.

Chi! : Monetos vyko ranka ir pradurtos su magician ' s piršto.Ir taip, monetos yra pasirašyta.Ką daugiau čia gali pasakyti?

Baltos arba kviečių : žiūrovų nagrinėja tūzai", kuri jums švariai vieta ant stalo tuščiomis rankomis.Antra vėliau, pasirinkta kortelėje yra nustatyta tarp jų.Tada žiūrovai išnagrinėti tūzai dar kartą.Apima Ego slydimo kontrolės, kurią jums tikrai bus panaudoti.3 tomas

Savo kelionę per Daniel Garcia Projekto pabaigoje bus galutinis dozės proto-triuškinantis poveikį.Kai kurie visiškai ekspromtu, kai atsižvelgiant didžiausias privalumas netiesus preparatas.Kaip visada, Daniel puikus derinys netikėtas metodai ir pažangių atšaukimas sukurti vaizdo naujos versijos, kai kurios klasikinės astonishments.

Nacho Mama ' s Triumfas : Yra staigmena baigti, dabar visiškai rankose.Tai bus kablys, ritės, ir žemės visus savo magija bičiuliai-įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir jie bus visiškai kepti.Nereikia nė sakyti, pasauliečių neturi jokių šansų.

Patalpos : A negailestingai neįmanoma moneta per stiklo rutinos.Apima damnedest vaizdo skverbtis: jūs mesti monetą stiklo-jis iš tikrųjų eina į stiklą, ir jis patenka tiesiai iš apačios.Naudoja stiklo.

Windex : Atkreipti langą, pasirašytą kortelę, tada atidarykite langą, kad sukurti didelę angą kortelę, taip pat, kaip ir žiūrovo smegenis.Palieka visam laikui neįmanoma suvenyrų.

C. A. A. N. : Bet kortelę laisvai pavadintas rasti bet kokį skaičių nuo 1-52. Visiškai švarus.Visų rankose.Mucho Lengva.

Joe Blow : Kalbame apie paketus mažas vaidina dideli... tai ekspromtu įdomu, reikia tik maža makulatūra ir žiūrovo liudytojas stebuklas.Vėl ir vėl, jūs kraipyti pirštą ir sukelti popieriaus nukristi.Kiekvienas galimas paaiškinimas yra puikiai atšauktas.Perspėjimas: Kai kurie žmonės iš tiesų mano, kad tai realus (pateikti įmonės netaikoma).

2005 m., Daniel Garcia pradėjo gaminti apie 3 tomas DVD nustatyti, kad tai, kas buvo, o netrukus trumpąją klasikinis tarp magic bendrijos.Su labai efektų, ir nuo sienos metodus, Daniel Garcia Projektus, tapo būtina turėti naujos kartos magai, taip pat patyrusių specialistų.Dabar, padedant Paul Harris ir Pinigus Dvyniai, Garcia pasirašė ne dėl galutinio skyriuose savo naują rinkinį.Sveiki atvykę į daug tikimasi išleisti :Danielis Garcia Projektų apimtys, 4, 5, ir 6. 4 tomas

William Pasakyti :Rodyti savo šaudymo iš lanko įgūdžius, kuriuos sukelia Ace of Spades perverti denio rasti anksčiau pasirinkta kortelėje.Visiškai su "Kicker Pabaiga" ir pakaitinio tvarkymas.

Jacob ' s Ladder :Stebėti, kaip vieno dolerio atvirai ir VIZUALIAI prasiskverbia gumine juosta laikomas žiūrovo be DANGČIO ir be magas net neliesti sąskaitą.

GD Dėžutės Pavogti :Išmokti naują naudingumas judėti, kad bus pakeisti savo kortelę magija amžinai.

Laiko 2.0 :Garcia reikmenys Paslaptis Kortelės Sklypas sukelia pasirinktą kortelę pakeisti į ankstesnę prognozę, kad buvo pasirašyta, ir vyks pagal žiūrovų pradžioje poveikis

OG Transpo :magas užtikrina pasirinktą kortelę į kortelių dėžutę ir pagal žiūrovų vertus, tik pasirūpinti, kad ji būtų sukeistos vietomis su kita pasirinkta kortelėje iš karto.Jokių papildomų kortelių, ne kvailiai, ir jau nekalbant, abi kortelės gali būti PASIRAŠYTAS.

Micro Ištirpinama :labai visual ekspromtu vario ir sidabro perkėlimo į nacionalinę teisę naudoti JOKIŲ PAPILDOMŲ monetų

Scorch :Ugnies ir magija kortelės at its best.Žiūrėti, kaip žvakės liepsna pamažu dingsta ir randa pasirašė pasirinkimas stebuklingai karštas kortelės atgal.

Dydis Other
Tipas Įvairus Prop
Medžiaga Kita
Veiklos Formos Kita
Amžius Suaugusieji
Lytis Unisex
Įspėjimas Jokių gudrybių
Savybės Etapas

Panašūs produktai