100VNT 6.5/9 Colių Pjaustytuose Aikštėje Oro Fryer Pergamentas, Popierius Perforuotas Garuose Popieriaus Įdėklai Oro Fryer Garuose Krepšelio

€2.86

-45%

€5.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aksesuaras oro fryer, chip fryer, unikalus pergamento popieriaus, priedų airfryer, kepkite popieriaus, oro fryer krosnelė, oro fryer popieriaus, kūrybos knyga perforatorius, aukso karoliai hamsa, sumuštinių popierius.

Aprašymas:

1. Lengva valyti: Laikyti savo šoninė, vištiena, jūros gėrybės, turkija, bandeles, vientisumą ir gražus, atrodo, ir jokios įtakos skonio maisto.Ir saugoti savo oro fryer nemokamai iš maisto likučių, kad išvalyti vėjas.

2. Premium preforated pergamentas, įklotai, Pagaminti iš 100% maistinė celiuliozė, pergamento popieriaus yra netoksiškas, higienos, 100% saugus.Tuo tarpu šių oro fryer pergamentai yra pergamentinis ir vandeniui, sustiprinti skonį.

3. Šilumos varža: Šilumos saugus iki 450 laipsnių F (230 ℃), kad jūsų pergamento įdėklai su neapgadinta gaminimo metu.PERSPĖJIMAS: įsitikinkite, kad vieta maisto ar kažką ant įdėklai, siekiant išvengti juos nulėkti arba gauti sudegino kaitinimo elementas!

4. Daug paruoštų Skylių: Mūsų perforuotas pergamento popieriaus yra profesinės skirtas oro fryer.Pakankamai ir tinkamai skylių padėti paspartinti garo cirkuliacija oro gruzdintuvės ar garlaiviai.

5. Pre-cut dydis: Mūsų pre-cut tortas pergamento ratą yra paruoštas naudoti tiesiai iš pakuotės.Ne daugiau pjovimo ratą, labai taupo laiką.6,5 colių kvadratinių oro fryer pergamentas, popierius puikiai tinka 6.5 iki 7.5 colių kvadrato formos oro fryer ar torto lėkštę, ar 7.6-8.6 į ovalo formos oro fryer(įstrižainės ilgis), ar 8inch apvalios oro fryer arba metalo garlaivis.

Savybės:

1. Pagamintas su maisto klasės medienos.

2. Ne balinti & ne toksinių ir ne vaškas & 100% saugus.

3. Daug skylių padėti paspartinti garo cirkuliacija.

4. Apsaugo pyragus iš prilipti prie oro fryer.

5. Paspartinti paruošimo laiką ir sutrumpinti valymo.

Pakavimo Sąrašas:

100 x Garlaivis Linijinės

Pastaba:

1. Prašome patikrinti, dydžio ir suderinamumo informacija ant paveikslėlio, konkretaus dydžio jums reikia.

2. Prašome įsitikinkite, kad vieta maisto ar kažką ant įdėklai, siekiant išvengti juos nulėkti arba gauti sudegino kaitinimo elementas.

3. Prašome leisti šiek tiek tolerancijos produkto dydžio.

Modelio Numeris Fryer Pergamentas, Popierius
Medžiaga Silikoninė Guma
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Aliuminio Folija/Oilpaper
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly
Rinkinio Numeris 1

Panašūs produktai