Placental veido kremas Mizon Placenta Ampulä-Kremas, 50 ml

€10.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cream foundation korėja, kremas avių placenta, kremas mizon, korėjos cosmet, placenta, kremas sraigė, mizon, kremas korėja, bb kremas missha, maxam.

Placenta Ampulä-Kremas.Kremas placental anti-senėjimo, stangrina ir maitina.Placenta Ampulä-Kremas yra daugiafunkcinis kremas amžiaus odos, taip pat tinka riebios ir probleminės odos priežiūrai.Reguliariai naudojamas kremas išlygina odą, mažina raukšles ir apsaugo nuo naujų išvaizdą tie, daro odą elastinga, elastinga.Veido gerėja, tampa dar.Kremas, kuris labai koncentruotas placental ekstrakto, kuris stiprina ir maitina veido odos, veiksmingai atkuria ją ir jaunina.Antioksidantas ir иммуностимулирующие medžiagos, įtrauktos į kremas blokuoti veiksmų laisvųjų radikalų, lėtina senėjimo procesą, oda.Kremas remiantis placenta jo sudėtis yra artima odos struktūrą, todėl ji lengvai prasiskverbia į tai, atjauninti ir iš vidaus.Placental kremas Placenta Ampulä-Kremas dėka įeinantys augaliniai komponentai turi противовоспалительным veiksmų, todėl rekomenduojama rūpinasi odos problemų, su įvairių bėrimų.

Sudėtyje nėra dažiklių, kvapų, parabenų.

Kremas skirtas visiems odos tipams, ypač brandžiai ir problemiškas, linkusi į bėrimus ir egzemą.

Aktyvūs komponentai:

Fermentuoti placental ekstraktas (turinio grietinėlės 45%), yra unikalus "kokteilis" iš fermentų, amino rūgščių, vitaminų ir mikroelementų, drėkina ir minkština odą.Turi kėlimo poveikį, išlygina odos tekstūros, jis atnaujinamas.

Hialurono rūgštis-natūralus odos drėkintuvai.

Beta-gliukanas-natūralus imuninę sistemą, turi valiklis ir ранозаживляющими ypatybės.Kartu su kitais komponentais, efektyviai kovoja su spuogai.

Migdolų Ekstraktas-efektyviai pašalina smulkias raukšleles, švelninamasis ir išlyginti odos tekstūros, didina jos elastingumą.

Sudėtis: Vanduo, neopentyl glycol diheptanoate, methylpropanediol, hidrintas alyvuogių aliejaus lauryl esteriai, glicerinas, niacinamidas, hidrintas Poli (c6-14 alkenų, Cetearilo alkoholis, 1,2-hexanediol, dimethicone, Glyceryl stearate, PEG-100 stearatas, cyclopentasiloxane, palmitino rūgštis, amonio acryloyldimethyltaurate/VP stireno, butileno glikolis, & GE; placental ekstraktas, stearino rūgštis, & Omega;, Cetearilo gliukozidas, trehalose, fructooligosaccharides, saccharide hidrolizatas, Lavandula angustifolia (levandos) aliejus, Ethylhexylglycerin, pululanas, propandiolis, adenozino, dinatrio EDTA, alantoinas, Centella asiatica ekstraktas, Houttuynia cordata ekstraktas, salvia hispanica sėklų ekstraktas, Betula alba sultys, rose damascena flower water, sodium tiekėjas, portulaca oleracea ekstrakto, Gliukozės, alkoholio, Gentiana lutea šaknų ekstraktas, Achillea millefolium ekstraktas, Artemisia absinthium ekstraktas, arnica montana gėlių ekstraktas, propylene glycol, beta-gliukanas Vaccinium macrocarpon (spanguolių) vaisių ekstraktas, hidrolizuotaskolageno.

Rožių ekstraktas-puikiai rūpinasi amžiumi oda, drėkinimas, tonizavimas ir atjaunina ją.Turi raminantį efektą, kuris pašalina paraudimus.

Sultys, Beržų Japonijos-tai padeda drėkina ir Vitamino odą, suteikia jai šviežumo ir atsinaujinimo.Turi balinimo savybėmis, mažina pigmentinės dėmės ir strazdanos.

Aviečių Ekstraktas yra šaltinis vitaminų ir mineralų, kad pratęsti jaunimo odos.Stiprina kraujagysles, odą, pagerina deguonies keistis ir kraujo apytaką.Su mezgimo ir atspalvių savybes, susiaurina poras ir išlygina odą.

Eteriniai levandų aliejus-jaunina odą, drėkina ir ramina, pašalinti dirginimas.Turi baktericidinį poveikį.

Naudojimo būdas: atsižvelgiant glostydamas judesiai yra taikomas anksčiau nuvalyto veido odos.Tinka kaip dieną apsaugos "žiemos" kremas.

Tūris: 50 ml

Prekės Pavadinimas mizon
Apsaugos Faktorius Be UV apsaugos
Modelio Numeris Mizon_0051
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Lytis Moteris
Naudoti Veidas
Kilmės KR(Kilmės)
Amžiaus riba 25 +
VEIKSMAS Restauravimas; kėlimo; atjauninimas
Laiko taikymo Universalus
Elemento Tipas Kremas

Panašūs produktai