Veido kremas intensyviai atkurti ūkio viešnagė escargot noblesse intensyvus kremas 50 ml korėjos kosmetika

€14.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ūkio viešnagė serumas, ūkio dygsnio kosmetika, korėjos cosmet, ūkio viešnagė kelionės, ūkio viešnagė, kūno masažas mergina, missha, bb kremas missha, farmstay, natūralus ūkis likti.

Tik originalus produktai.

Greitas pristatymas iš sandėlio Rusija

Kremas escargot-labiausiai žinomas patiekalas-sraigės.Serija farmstay escargot noblesse intensyvus-aukščiausios kokybės Kosmetika, kuri apima ekstraktas gleives Royal Sraigė.Tokia kosmetika yra intensyvus atkūrimas ir омолаживающее veiksmų.

Išrašas iš gleives sraigės yra beveik visos dalys, be kurių mūsų oda, greitai išnyks .Sudėtis gleivių kolageno ir elastino (vaidina svarbų vaidmenį išlaikyti elastingumą ir odos tonas), alantoinas (atsinaujinanti sudedamoji dalis, kuri skatina odos regeneravimą), vitaminų A, C, E (už drėkina ir maitina odą, saugo ją nuo laisvųjų radikalų ir priešlaikinio senėjimo), glikolio rūgštis (skatina dehidratuotos odos sluoksnis, Turi противовоспалительное veiksmų), antibiotikai (saugoti odą nuo kenksmingų mikroorganizmų), apsaugos nuo saulės filtras (UV apsauga).

Unikalus sudėtis sraigių gleivių yra puiki žmogaus odos, didžiausia ji yra suvokiama ir pradeda procesus odos restauravimo ląstelių lygiu.Be to, sraigių gleivių taip pat turi įtakos išorinis odos būklę: šalina odos šveitimas, skatina gijimą uždegimas, ji sucks dėmės post-acne.

Reguliariai taikant kremas su sraigių ekstrakto, oda tampa labiau įtempta, tamprus ir elastingas, raukšlės tampa mažiau ryškus, pigmentacija yra paryškinta.

Taip pat kremas Taukmedžio sviestas, alavijas, levanda ir magnolija ekstraktai , Kurie stiprinti poveikio kremas.

Naudojimo būdas: tepkite kremą į valomi ir atspalvių veido ir kaklo odos su šviesos judėjimą išilgai masažo linijas.

Naudoti Veidas
Elemento Tipas Kremas
Kilmės KR(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
NET WT 50ML
Komponentas Kremas Lillian
Funkcija Drėkinamasis

Panašūs produktai