Naujas Baby Suvystyti Antklodė Wrap Naujagimių Miegmaišis Šiltas, Minkštas Megzti Vilnos Vežimėlis Wrap Kūdikis Vežimėliais Automobilių Sėdynės Yra Lopšių

€5.68

-40%

€9.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veliūras, vilnos antklodė, l miegmaišį, krepšelis sėdynės, vežimėlis, bebi miegmaišį, purus antklodė kūdikiui, kūdikis, berniukas, miego maišas, ballerina vaikams, laimingas miegmaišį, strolelr, bamperis lovelę.

Naujas Baby Suvystyti Antklodė Wrap Naujagimių Miegmaišis Šiltas, Minkštas Megzti Vilnos Vežimėlis Wrap Kūdikis Vežimėliais Automobilių Sėdynės Yra Lopšių

Kulka Taškų: 1、Akrilo Vilnos: naujagimis kūdikis suvystyti miegmaišis pagamintas iš aukštos kokybės megztas vilnos, storų megztinių pamušalas, minkšta ir odos draugiškas, kad jūsų kūdikiui būtų šilta.

2、Elementą Dydis: produktas priemones, apie 65cm*ne didesnis kaip 36 cm/25.5*14inches, tinka 0-12 mėnesių kūdikių, mergaičių/berniukų, labai tinka kelionės ar žaisti šaltomis dienomis.

3、Patogus Atidarymas: priekyje mediniai mygtuką daro swaddling antklodė lengva atidaryti ir uždaryti, pakavimo viso kūno ir pėdų subtiliai, šiltas nuo galvos iki kojų.

4、Platus: megzti neutralus vilnos antklodės yra universalus, gali būti naudojamas ir kaip kūdikių žiemos drabužius, miegmaišius, vežimėliais, arba ėdžios, puikiai tinka kūdikių dušai, lopšių, gimtadienius, Kalėdų dovanos, tinka nauji tėvai.

5、Kaip Valyti: rekomenduojama plauti prieš naudojimą.Rankų plovimo/mašina plauti su skalbimo maišelį, sausas, esant žemai temperatūrai.Šios vilnos antklodė išlaiko jūsų kūdikiui šiltas žiemą, pavasarį ir rudenį; vasarą ji gali išlaikyti kūdikį iš šalto oro kondicionieriumi kambarys, tinka bet kuriuo metų laiku.

Specifikacija: Medžiaga: akrilo vilnos

Matmenys(apytiksl.): miegmaišis: 65* 40cm/ 25.6* 15.7 cm

Tikslas: išlaikyti šiltas

Svoris: apie 551g

Taikoma kartų: vežimėliais, automobilių sėdynės, ėdžios ir kt.

Spalva: šviesiai pilka, rožinė, mėlyna

Pakavimo Sąrašas:

1*Baby Wrap Antklodė

Audinio Tipas VELIŪRAS
Meterial Akrilo Vilnos
Svoris 551g
Dydis 65x40cm / 25.6x15.7inch
Medžiaga Vilna
Lytis Unisex
Modelio Numeris Kūdikių miegmaišis
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai