JJRC Q90 Visas Funkcijas Stunt Laipiojimo Nuolydis 45° 1/30 Nuotolinio Valdymo Karinis Tankas Berniukų RC Modeliai, Žaislai, Transporto priemonės, Dovanos

€40.78

-54%

€88.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: heng long rc, rc sunkvežimių, rezervuaro viršaus, pliušas, rc sunkvežimių, sunkvežimių, balsa rc modelis, m4 sherman, metalo henglong rc bakas, remot kontrolės bakas, heng long.

Raktiniai žodžiai:

JJRC Q90

Žibintai Ir Tikroviški Garsai

Karinis Tankas

RC Bakas 1/30

Laipiojimo Nuolydis 45°

ginklai Poveikis

Auto Demo

270 Laipsniu Sukasi Bokštelis

Vertikalios Tekinimo Angelas Ginklą (aukštyn/žemyn) Maždaug 30°

Visas Funkcijas Kaskadininkų Automobilių

JJRC RC Bakas 1/30 Nuotolinio Valdymo Karinis Tankas Žaislas, Kad Ūgliai Žibintai ir Tikroviški Garsai RC Transporto priemonės 270°Sukimosi Karinės Žaislas Sunkvežimis (Karinė Žalia)

Realus šaudymo garsai ir ginklai veiksmų, kai ugnis; Simulative Variklio įjungimo, garso, Variklio Garsą, kulkosvaidis Garso; Dvikova Greitis, Judėjimo: Pirmyn / Atgal, į Kairę / į Dešinę sukti,Spin 270 Laipsniu Bokštelio Sukimas; Barelį gali būti Padidinta 30 Laipsnių; Įrengta Aukšto Spaudimo ; Visų varančiųjų ratų pakabos sistema RC automobilis yra 3,7 V 500mAH ličio-jonų baterija 15min žaidimo laiko.Baterijos yra unikaliai suprojektuoti ir pagaminti aukštos RC lenktynių rezultatus.Bako Matmenys: 8.2"L x 4.7"W x 4.1"H; Pasirengusi Vykdyti; 2,4 Ghz technologija leidžia daug tankų mūšis tuo pačiu metu patalpose.Nuotolinio valdymo automobilis yra geriausia gimtadienio dovana ar Kalėdų dovana vaikams, naudinga besivystančioms vaiko intelektą ir saviugdos galimybes.Jei nuotolinio valdymo automobilio vaikams gavote turi kokių nors problemų, kreipkitės į mus.

Daugiau Informacijos :

Bakas baterija: 3.7 V, 500 Mah(yra komplekte)

Baterija: 4XAA baterijos(neįtraukta)

Įkrovimo laikas: apie 2 val.

Naudojimo laikas: apie 15 min.

Valdymo atstumas:30m

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KOVOTI su BAKO 2.4 G Nuotolinio valdymo Imituojama Atatranka Jėga Bokštelio Sukimasis 360° Pasukti Kūną

Šeimos Laiko Tėvas ir sūnus galėtų žaisti ir kovoti prieš sustiprinti ryšius SimulatedSound Poveikis

2.4 G Nuotolinio Valdymo Kovoti su Atneša jums jaudinantis ir įdomus kovoti su patirtimi

Visas Funkcijas Kaskadininkų Automobilių

Tolimojo susisiekimo Kovoti su , Kovos tarp didesnės svyruoja daugiau malonumo.

Ginklai Poveikis

Bokštelis su automatine sankaba.Paspauskite kamuolys mygtuką nuotolinio valdymo pulte, yra garso kamuolys ir inercijos liemens, ginklai poveikį, imituoti šaudymo, veiksmo.

Žaisti Bakas su ritmą, muziką(Muzikos gali būti išjungtas nuotolinio valdymo pulto), ir mirksintys LED žibintai, pareikšti savo vaikams per įvairių vaizdo ir nuostabi patirtis!

360°Sukimosi Vieta

Kiekviena pusė kelio pasukti priešinga kryptimi, norėdami pakeisti kryptį kūno.

Auto Demo

Bakas turi automatinę demonstravimo funkciją, paspauskite automatinio demonstravimo mygtuką, bakas bus automatiškai įrodyti rinkinys užprogramuotas demonstracinė veikla.

"PASIDARYK pats" Savo Demo: vieną kartą paspauskite mygtuką, automobilis skleidžia pypsėjimu garso ir patenka į programavimo funkcija.Paspaudus kiti funkciniai mygtukai ant nuotolinio valdymo pulto, bus nuosekliai programos funkcijas į atmintį, ir tada paspauskite ir palaikykite programavimo mygtuką automatiškai įvesti programavimo funkciją tvarka.Funkciniai klavišai gali nutraukti programavimo atkūrimo.

Imituoti Garso Efektą Imituoti Kovoti su Scenos

Imituoja garsus raketų paleidimo mašinos ir ginklai sukurti svaiginančius patirtis jums

Pakuotė 1*RC Bakas

1*Valdiklis

1*Įkrovimo baterija(built-in)

1*Įkroviklio Kabelis

1*Instrukcija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Prekės vežamos per 3 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su

mums pirma,mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai mes gauti

DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateiti su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimas be

už papildomą mokestį(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai

M skrydis Reikia mokėti, Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Matmenys 41*15*14cm
Įkrovimo Įtampa 3.7 V, 500 Mah
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Įkrovimo Laikas Apie 2 valandų
Amžius > 3 metų
Valdiklis Baterijos 4XAA Baterijos
Skrydžio Laikas 15min
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Medžiaga Plastikiniai
Valdytojas Režimas MODE2
Nuotolinio Valdymo Atstumas 30m
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas JJRC
Tipas bakas
Modelio Numeris JJRC Q90
Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai