Roreta Papildomai sumokėti apie jūsų užsakymą ( Naudojimo pakeisti laivybos būdas / pridėti produkto / keisti produkto )

€4.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flamingo lauke aukso, stiklo naftos šalinimo, i10tws ausines, flamingo 2 žmonės, stiklo naftos šildytuvus, i10 tws atveju bt21, gintama klavišą metalo, i10 automobilių žibintų, i10 klaviatūra.

Roreta Papildomai sumokėti apie jūsų užsakymą ( Naudojimo pakeisti laivybos būdas / pridėti produkto / keisti produkto )

Kiekvienas klientas , Prašome atkreipti dėmesį!!! 1. Šis ryšys gali būti naudojamas po bendravimo su klientų aptarnavimo kompensuoti su pašto mokestis .Negalima naudoti jokių kuponų , kitaip kompensuoti lėšų nepakanka, turi pertvarkyti.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą ir supratimą !!! 2. Šis ryšys gali būti imtasi kaip vieną produktą pirkti, Kitaip visas pasekmes, ginčų ir kitų klausimų, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės !!!Pareiškiu!!!Susisiekite su mumis, Mūsų darbo laikas: (19: 00-3: 00 MŪSŲ laiku) Prašome naudoti tik www.adeira.lt pranešimą, susisiekite su mumis.Pls susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Visus laiškus, bus replyed per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Elemento Tipas už papildomą mokestį

Panašūs produktai