Nekilnojamojo Šilko Pižama Moterų Aukštos Kokybės Sleepwear Moterų Gryno ŠILKO Rožė Spausdinti ilgomis Rankovėmis Pyjama Kelnes Dviejų dalių Rinkiniai T8127

€97.55

-17%

€118.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ŠILKO, pajama princesė, medvilnės loungewear, korėjos šilko pižamos moterims, pajama gryno šilko, šilko trumpas pižamos moterims, 100 šilko, nekilnojamojo šilko pižamos mens, miego marškinėliai, gėlių šilko pižamos moterims.

Nekilnojamojo Šilko Pižama Moterų Aukštos Kokybės Sleepwear Moterų Gryno ŠILKO Mados Rose Spausdinti ilgomis Rankovėmis Pyjama Kelnes Dviejų dalių Rinkiniai

Skalbimo Pastaba:

1, Skalbimo Būdas: Pastaba, Kai Skalbimo Naudoti Šalto Vandens, Nėra Ilgas Mirkymas, Nenaudokite Skalbimo Miltelių, Muilo, Rankų Plovimo Rekomenduojama, Kuris Yra Plaunami Šilkiniai Plovikliu Plauti Su Specialiu Losjonu (Pridėti Šiek Tiek Acto Būtų Geriau, Taip Pat Gali Būti Naudojamas Šampūno Ar Dušo Želė Pakaitalas), Uždrausti Karšto Vandens Pakrovimas, Uždrausti Poveikio, Ne Išgręžkite Plauti, Pakabinkite Išdžiūti Natūraliai. 2, Atkreipkite Dėmesį, Kad Kai Skalbimo Tamsios Ir Šviesios Spalvos Aprangą Plauti Atskirai, Kad Būtų Išvengta Dėmių. 3, Įdėti Drabužių Parduotuvėje NEGALI Būti Kartu Su Mothballs, Kitu atveju Audinys Tampa Trapūs. 4, Atkreipti Dėmesį Į Ugnį, Kai Žiemą Šildymas Židiniai, Šilko Audinys Produktų Likti Nuošalyje Nuo Viryklės. 5, Lyginimo Uodegos, Išvengta Blukimo.Lyginimo Temperatūra Iki 150 Laipsniu Yra Tinkamas, Ne Kilimėlis Drėgnu Skudurėliu.

Dėmesio: dydis chiart yra Kinijos Dydžio ,tai yra skiriasi nuo JAV,EUR,AS ir kiti ,turite išmatuoti savo kūno accoring dydžio diagramos prieš jus, kad ji,ačiū!

Dydis Informacija

žmonės Visoms Moterims
Punktas šilko sleepwear moterims
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Pižama
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Medžiagos Sudėtis virš 95%
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Funkcijos 1 Šilko Namų Drabužių
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris T8127
Dydis M/L/XL
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Stilius Saldus Atsitiktinis
spalva Balta
Modelio Tipas Spausdinti
Ilgis Full Length
Medžiaga 100% mulberry šilkas
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcijos 2 Natūralaus Šilko Pyjama Rinkiniai Moterims
Savybės 100% Mulberry Šilko Pižama

Panašūs produktai