ELASUN 0.02 mm Nematomas Ultra Plonas Prezervatyvas 002 Sutepti Prezervatyvai Vyrams Poliuretano Ne latekso Lytinės Varpos Prezervatyvas Sekso Įrankis Nauja

€4.68

-39%

€7.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso sekso kostiumas, didelis daugkartinis prezervatyvas, mano sekso žaislai, plastikiniai pompe varpos, sekso žaislas, prezervatyvas elasun, gaidys, platus varpos pratęsimo, žaidimas lytis, condon.

Savybės: Gamintojas:Elasun Medžiaga:Vandens pagrindu poliuretano Plotis:54mm Ilgis:170mm Storis:0.02 mm (Ultra plonas patirties, beveik nėra jausmas dėvėti.) Galiojimo laikas:5 Metai Tipas:Sklandžiai Kiekis:2vnt/box, 3pcs/box, 6pcs/box Instrukcija: 1)imti prezervatyvas iš folijos paketą, kruopščiai, siekiant išvengti ritininės ji su nagu. 2)būtinai išspausti orą iš žindukų pabaigos. 3)Vieta prezervatyvą prieš patarimas stačias varpos ir atsargiai sukite į šonus žemyn velenas, prezervatyvą. 4)Laikykite prezervatyvą vietoje ant varpos vienetas po lytinių santykių ar ejakuliacija, tada perkelti jį atidžiai. 5), Prašome elgtis gerai su prezervatyvu, kuris buvo naudojamas siekiant išlaikyti, sanitarinės, turėtumėte pack prezervatyvas su servetėle ir mesti jį į šiukšlių dėžes.

Klausimai ir Atsakymai

1. Q: ar jūs autentiški Elasun Prezervatyvų?

A: Taip,visi prezervatyvai yra realus Elasun.kiekvienas prezervatyvas yra pagamintas aukščiausios kokybės natūralios gumos latekso ir sutepti.

2. Q: Ar Elasun prezervatyvai pertrauka lengvai?

A:Elasun prezervatyvai visi buvo išbandytas elektroniniu būdu, siekiant užtikrinti patikimą apsaugą nuo kontracepcijos, ir veiksmingai užkirsti kelią ŽIV/AIDS ir kitų lytiškai plintančių ligų.prašome peržiūrėti instrukcijas, kaip teisingai naudoti ir naudoti tik produktai, kurie per dieną. ( Elasun prezervatyvai paprastai tinkamumo laikas 5 metai.jūs galite rasti galiojimo datą ant dugno arba lango pusėje, taip pat ant nugaros kiekvieno folijos.)

3. Q: aš ne gauti savo paketų,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per www.adeira.lt pranešimą pirma.mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.

Nesvarbu, ar naudojate Elasun Prezervatyvai pirmą kartą, ar esate Elasun produktų entuziastas,mes tikimės, kad susiduriame su jumis kitą kartą ir bus stengiamės suteikti jums labiausiai tinkamos kokybės paslaugas!

Labai ačiū!

Tipas Sklandžiai
Kilmės Kinija
Funkcijos 3 0.02 mm prezervatyvas
kvepalų Guma
Medžiaga Natūralus Lateksas.
Ilgis ≥170mm
Savybės 4 erekcija prezervatyvus, sekso suaugusių vyrų
Funkcijos 1 Elasun Prezervatyvai
Funkcijos 2 Ultra-plonas Prezervatyvas vyrai
Funkcijos 11 Sekso Priemonės
Funkcijos 5 Prezervatyvai
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcijos 7 Intymios Prekės
Plotis 54mm ± 2mm
Modelio Numeris Prezervatyvai Vyrams
Prezervatyvų storis Slim
Prekės Pavadinimas Elasun
Funkcijos 10 PU prezervatyvai
Dydis 2pcs/3pcs/6pcs
Nepadori Nuotrauka No
8 funkcijos gaidys rankovės
Elemento Tipas Prezervatyvai
Bruožai 6 Suaugusiųjų sekso Įrankis Prekes
Funkcijos 9 dick rankovės

Panašūs produktai