Liūtas Kūdikių Žaisti Mat 0-1 Metų playmat salė, kilimas nuskaitymo motina vaikų darželio žaislas Turtle ju palaikymas 3-in-1 Jūrų Kamuolys Baseinas Tvora

€7.99

-39%

€13.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: berniukas žaisti, kūdikio treniruoklių salė medienos, magija playmat, pižama piktas paukščių, gpu stovi, camouflag ju, dropshipping centras raskite produktus parduoti, kūdikių playmat, vaikas kilimėlis, kūdikis už playpen.

22070 jums gali taip pat patinka tai kūdikių motina 01

Mat Atidaryti Dydis: aplink 50*95*70 cm

Pakuotė: paprasta

Medžiaga: vilna aksomo (viršutinis) + PP medvilnės(pildymo)

Žanras: kokybės, draugiškos aplinkai

dydis:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neigiamas grįžtamasis ryšys padeda nothings.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

'

Stilius 3 Vaikai Žaidžia Kilimėlis
Plastiko Tipas ABS
Stilius 1 baby play kilimėlis
Stilius 5 kūdikio treniruoklių salė
Matmenys grafinis carton
Tipas Sveiki
Stilius 2 Kūdikio motina
Medžiaga Plastikiniai
Storis 2cm
Lytis BERNIUKAI
Savybės Jokios Muzikos
Stilius 6 kūdikių kilimas
Stilius 7 kūdikių grindų kilimėlis
Su Stovo Žaidimo antklodė, ar Ne Taip
Prekės Pavadinimas Vilead
Stilius 8 Kūdikių veiklos kilimėlis
Dydis 20*52*65cm
Stiliaus 4 vaikai kilimas
Amžius > 3 metų
Animacinių filmų vėžlio apsauga
Įspėjimas grafinis carton
Modelio Numeris THBTPM05

Panašūs produktai