Alameda Kelionių Saugojimo Krepšys, Lagaminas Bagažo Vandeniui Suspaudimo Pakavimo Kubeliai Nustatyti Lankstymo Drabužių Organizatorius Cube Maišas

€17.06

-40%

€28.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys, lagaminas, modelis pakavimo kubeliai, sulankstomas, kelioniniai krepšiai, rankinį bagažą, kriega bagažo, mallrat kelioniniai krepšiai, pečių maišą, lv bagažo atveju, lipdukai maletas, pakavimo kubeliai, 45 colių lagaminas.

Specifikacijos -

Gamintojas : Alameda Tipas : Suspaudimo Pakavimo Kubeliai Medžiaga: Nailonas, Pamušalas: Poliesteris Išsiplėtė Dydis: Medium (vidutinis): 10 x 7 x 4 / 26 x 18 x 10 cm Didelis:14 x 10 x 4 / 36 x 25 x 10 cm Suspausta Dydis: Medium (vidutinis): 10 x 7 x 1.6 / 26 x 18 x 4 cm Didelis: 14 x 10 x 1.6 / 36 x 25 x 4 cm Svoris: 0.24 kg Viskas įskaičiuota : 3pcs Pakavimo Kubeliai (2vnt M dydis + 1pcs L dydžio) Didmeninės ar dropshipping, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū!

Kelionės su nešti ant bagažo/kuprinės turi šviesą suspaudimo pakavimo kubeliai, siekiant padėti išlaikyti essentials " gerai organizuota ir sutaupyti daugiau vietos fantastinis nuotykių.Todėl, daugiau patrauklus ir funkcionalus kelionės pakavimo kubeliai yra pateikta čia.

Gana tamsiai pilka ir malonus spalva rungtynės padaryti pakavimo kubo nustatyti patrauklus tiek ieško ir dizainas.Didelio suspaudimo rezultatai taip pat priduria, daugiau pabrėžiama, kad šios kelionės aksesuaras, nes dvigubo užtrauktuko sistema.

Kai jūs planuojate keliauti , jums gali tekti išlaikyti visus drabužius, gerai organizuotas.Čia, šios vidinės talpyklos kubeliai yra puikus savo vystyklų kuprinė ar lagaminas.Dvigubi užtrauktukai maišelio vidinės talpyklos dirba puikiai, suspaudžiant drabužių padėti sutaupyti vietos jūsų nešti ant bagažo ar kelionių kuprinė.Didelį kelionių pavara sumažinti savo carryon dydžio.Greitai patraukti rankena, kad būtų lengva pasiekti, pasitraukė iš supakuoti kubeliai iš lagaminą ar kuprinę.

Tobula atlikimo suspaudimo, įsitikinkite, kad jums roll drabužius, kaip daug, kaip jūs galite į vidinį indą kelionės rinkinys, kuris bus nuolat essentials tvarkingai, kai iš atostogų, kelionės, žygiai, stovyklavimas arba turistinius.

Audinys yra šiek tiek permatomas, numatant aiškų matomumą, kokie jie yra viduje šių vystyklų krepšys organizatoriai.

Kai jūs keliaujate, didelio tankio audinys suteikia kelionės pakavimo krepšiai' puikius atsparumas vandeniui ir dulkėms lauke.Taip pat galite taip pat išvengti vabzdžių nuo nuskaitymo į maišelį, per savo nuotykius.

Premium austiniai diržai, Rankena * Didelio tankio Tekstūros * Dvigubas Užtrauktukas Sistema Rip-stop " nailono yra plečiama ir gali turėti sunkiųjų įtampa, labai patvarus ir tvirtas.Niekada nereikia nerimauti, jei vidinis konteineris bus pertrauka, kai jūs bandote įrašyti daugiau essentials".

Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Prekės Svoris 0.25kg
Elemento Plotis 10cm
Modelio Numeris 03MG-GY
Elemento Aukštis 36cm
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Tipas Kelioniniai Krepšiai
Elemento Ilgio 26cm
Stilius Klasikinis
Proga Universalus
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Tipas 1 Suspaudimo Pakavimo Kubeliai
Kietumas MINKŠTAS
Turi Drawbars No
Prekės Pavadinimas Alameda
Tipas 2 Pakavimo Organizatorius
Kelionės Krepšys Kelionės Entire

Panašūs produktai