Taktinis CQC Serpa Dešinės Rankos Nukris Kojos Šlaunies Greitai Atkreipti Pistoletas Dėklas w/ Magazine & Žibintuvėlis Maišelį Colt 1911 M1911

€20.79

-20%

€25.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Colt 1911, airsoft colt, gelis blaster glock, 1911 airsoft, pistoletas m1911, pistoletas colt, 1911 Pistoletas, m1911 pistoletas, grupė airsoft oro, dėklai cqc.

* Dėklas & Maišeliai Medžiaga: Aukšto Tankio Injekcijos litų Polimeras. * Diržo Medžiaga: Aukštos Kokybės Storo Nailono. * Greitis-cut " dizainas leidžia greitai piešti, taikinių, ir vėl-dėklas, išlaikant akis į tikslą. * Reguliuojamas sukamosiomis sklendėmis dizaino lankstumą ilgio diržo, greitai dėklas montavimas ir išmontavimas. * Y-diržas pakabos sistema tolygiai paskirsto svorį, saugo dėklas vertikali ir leidžia naudoti kišenėje. * Šį Ginklą, Dėklas turi unikalią šlaunies platforma, kuri prideda prie savo komforto liejimo pati dydžio vartotojo koją. * Lankstus šlaunies platforma atitinka kojos dydį. * Gumuotos kojos dirželiai pašalinti stumdomas. * Instaliacinės vietas žurnalas, peiliai, Žibintuvėlis, ir kt. * Suderinamas su Colt 1911 M1911. Pakuotės Turinys: * Taktinis Serpa CQC Kojos Dėklas * 1 PASTABA: nors pakeisti savo pistoletą iš gamyklos standartą, pvz., didelis antrinėje rinkoje geležies taikikliai, šviesos, lazeriai, valdymo svirtys ir t. t., nerekomenduojama būti naudojami su šiuo dėklas.1. Užsakymai bus dirbti laiku, kai mokėjimo tikrinimo 2. Prašome įsitikinkite, kad jums vardą ,pavardę, adresą,pašto kodą, yra teisinga. 3. Jei esate skubiai reikia šį paketą, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą ir pasirinkti savo tinkamiausiu pristatymo kompanija. 1. Jei norite grąžinti ar pakeisti produkto, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to gavo paketą. 2. Grąžintas produktas turi būti originalioje pakuotėje ir valstybės.* Spalva: Juoda / BK.

Mes jums gauti pinigus jums po to, kai mes gauti paketą. (transportas mokestis nėra grąžinamas) 3. Nors mes turime griežtą ir profesinės patikrinimo kiekvieno produkto ir pakuotės, bet taip pat negali išvengti žalos, gabenimo metu.Kviečiame jus susisiekti su mumis dėl pakeitimo arba remonto, jei jūs, deja, sugadinta būklės.

Modelio Numeris HP-CCRT0-BK
Ginklų Modelis Colt 1911 M1911
Diržo medžiagos Aukštos Kokybės, Storas, Nailonas
Dėklas & Maišeliai Medžiaga Didelio Tankio Ilgaamžės Polimeras
Modelis Serpa CQC Dėklas w/ Magazine & Žibintuvėlis Dėklas
Atiduoti Dešinės Pusės
Medžiaga Didelio Tankio Ilgaamžės Polimeras
spalva Juoda / BK
Funkcija Taktinis Kojos Pistoletai / Pistoletas Dėklas Slėpimas
Stilius Šlaunies / Kojos

Panašūs produktai