Manikiūro Įrankiai Kūno prausiklis Negyvas Odos Skruberis Microplane Tarka už Kojos Kulno Dildė Failą Koja Pedikiūro Kaliaus Valiklis Sunkiai Juoda

€2.42

-34%

€3.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūno šepetys masažas, teptuku koja, pedikiūro vonia, dušo kilimėliai kojų, atgal silicio valytoja, kojos piršto žoliapjovės, pėdų šveitiklis šepetėliai, vonios valytoja, teptuku šlepetė, gumos kūno plovimo šepetys.

Microplane Tarka Už Kojos Kulno Dildė Failą Koja Pedikiūro Kaliaus Valiklis Sunkiai Negyvas Odos Skruberis Juoda Pėdų Šveitiklis Manikiūro Įrankiai

Ypatybė:

Šio milžiniško pedikiūro dildė koja failas yra soft-grip rankena ir chirurgijos kokybės nerūdijančio plieno ir kabo skylė, siekiant sutaupyti vietos.Pėdų failus grandiklis gali akimirksniu pašalina storio, callused odą ir sukelti baby-minkštas, sklandžiai kojų per kelias sekundes!

Instrukcijos:

1 žingsnis: Paruoškite dubenį šilto vandens, tai geriau pridėti stambios druskos, ir tada įdėti savo kojas į burbulas daugiau nei 10 minučių.

2 žingsnis: Nuvalykite sausa, imtis žemyn kojas ir sužlugdyti vietose, kur jaučiate, grubus.Ten bus baltos spalvos trupinius nukristi.

3 žingsnis: Po valymo, taikyti pėdų kremas (ne, rankų kremas yra prieinama vietoje), apvyniokite pėdų padengti arba įvyniokite jį į polietileno plėvele, pašalinti jį po 15 minučių, ir jūs pastebėsite, kad jūsų kojos yra kaip kūdikiai!

4 žingsnis: Po naudojimo nuvalykite chromo lentos koja failą ir nuplaukite juos su vandeniu.Nemerkite nevykęs lentos vandenyje.Įdėti jį vėsioje, vėdinamoje vietoje ir nusausinkite.

Po negyvos odos trinamas su citrina ar mėtomis drėkintuvai, jūs galite mėgautis jausmas žengia į debesis kitą rytą.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas, Metalas

Spalva: Juoda

Svoris: 90g

Pakuotės Dydis: 27 x 7 x 2 cm/10.63 x 2.76 x 0.79 in (L x W x H)

Pakuotė:

1 x Pėdų Dildė Failų

Pastaba:

Prašome kreiptis į matavimas.Maža matavimo paklaida yra leistina į įprastą diapazoną.

Gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl monitorių, fotoaparato ar kitų veiksnių, prašome kreiptis į fizinį elementą.

Dėmesį, kad kad mažiau nei $ 5,mes pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Cainiao Super Ekonomiką.tačiau greitis yra tas pats, atvyksite laiku.užsakymų daugiau nei $ 5 galima stebėti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 45 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Laikas:15-55 dienų.prieš 60 dienas,prašome neatidaryti ginčą.

8.jei jūs ne gauti ji laiku,prašome susisiekti su mumis, kad reufnd arba atsiųsti jums naują pakuotę.

Naudoti Valymas
Tipas Kamuolys
Modelio Numeris 931911014
Prašymas Kojos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Produktas Vonios Šepetys/Masažo Šepetys

Panašūs produktai