Šiltesnis Dviračių Lietaus Įrodymas, Dviračių Kojų Apima Moterų, Vyrų Dviračių Kaliošai Žiemos Kelių Dviratį MTB Batų Apima

€7.26

-32%

€10.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: čiuožimo batai padengti, puodelio šildytuvas, 600d valtis padengti, berniukas žiemos sheos, pėdų šilčiau, padengti dviračiu, trekas batai dviračiu, žiemos batų, neperšlampamų, cubrebotas ciclismo, kelių dviračių, batų padengti žiemą.

Šiltesnis Dviračių Lietaus Įrodymas, Dviračių Kojų Apima Moterų, Vyrų Dviračių Kaliošai Žiemos Kelių Dviratį MTB Batų Apima

Kulka Taškų: 1、Vėjo ir Šiltas: Kad žiemos jojimo šilčiau, puse delno užraktas batų dangtis, vėjo ir šiltas, dilimui ir dėmių-įrodymas, non-slip fiksuotojo dirželis.

2、Nėra Lengva Deformuoti: Kevlar pluošto audinio, gerai, kietumas, neslidžios ir trinčiai, labai elastingas audinys, nėra lengva deformuotis, audiniai turi micro-elastingumą, atoveiksmio lėtai, po tempimo, nėra lengva deformuotis.

3、Sandariai Aplinkybėmis: kojų padais yra sandariai aplinkybėmis saugos ir stabilumo.Nėra reikalo nerimauti, atsipalaidavimas ir nuokrypis per žirgais, ir sunku prasisukti.

4、Didelio ryškumo ir aptarimas: didelio ryškumo ir svarstymų, kad ji saugiau važiuoti naktį, ir pridėti atspindinčias juostas į dirželiai įspėti pravažiuojančių transporto priemonių ir minios.

5、Priėmimo Jojimo Šilčiau: Pridėti aksomo viduje, išlaikyti šiltas ir vėjo, sutankinti ir pridėti aksomo, veiksmingai vėjo ir laikyti šiltai, todėl jojimo šilčiau.

Savybės:

Vėjo ir šilumos, vėjo ir nešioti-vandeniui, neteplios ir purvo atsparios, ne baimė vėjo ir smėlio, mikro-elastingas audinys, ne lengvai deformuojasi, ir fiksuotojo kulnas, su anti-nuleisti dirželiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pusė Palmių Užraktas Batų Dangtis

Spalva: juoda

Svoris: apie 103g

Medžiaga: SBR nardymo audinio, Kevlaro audinys

Dydis:

S/M: 36-42 metrų

L/XL: 39-45 metrų

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Batų Dangtis

Svoris about 103g
Medžiaga SBR nardymo audinio, Kevlaro audinys
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
S/M 36-42 metrų
L/XL 39-45 metrų
Pavadinimas Pusė Palmių Užraktas Batų Dangtis
Pritaikymas Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info

Panašūs produktai