Neewer Fotoaparato Diržas Kuprinė Atveju Maišelis 9.8x7.9x16.9 Colių / 25x20x43 cm Patvarus Canon Nikon "Pentax" Fujifilm "Panasonic"

€31.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neewer, neewer nw filtras, vyrai fotoaparato kuprinė, lęšis, led neewer, studija berniukas krepšys, krepšys vaizdo kamera, krepšys dslr, len nikon, mic vėjas.

MULTI-NAUDOJIMAS: Šis lengvas ir tvirtas kelioninis krepšys yra sukurta optimaliam on-the-go naudoti.Su keletą dinaminių skyrių, jūs galėsite talpinti savo vaizdo kameros, jų priedai ir kiti asmeniniai daiktai vienoje saugi ir patogi vieta

PATOGUS DIZAINAS: kuprinė diržas dizainas leidžia greitai rotacija iš nugaros į priekį nuo savo kūno, suteikia jums lengvai ir greitai patekti į jūsų įrankių

Paminkštintas reguliuojamas pakabos, akių kišenės mažesni priedai, trikojis/monopodzie turėtojas ir greitą prieigą šoninės durys.Išoriniai Matmenys: 9.8x7.9x16.9 Colių/24.9x20x42.9 Cm (Ilgis X Plotis X Aukštis)

SAVYBĖS: Turi VEIDRODINIŲ fotoaparatų su standartinio priartinimo objektyvas leidžia sutalpinti papildomus lęšius, mirksi, baterijų, Led, trikojis/monopodzie turėtojas ir t.t.

Suderinama su Canon, Nikon, Sony, Olympus", "Pentax" ir kiti Dslr ir fotografijos įrangos.PASTABA: Bagpack TIK.Kiti Priedai(Kamera, Trikojis ir kt.), Nėra Įtrauktos

Produkto Aprašymas Spalva: Žalia Interjeras

PASTABA: Bagpack TIK.Kiti Priedai(Kamera, Trikojis ir kt.), Nėra Įtrauktos

Aprašymai:

Tai turi turėti vykdyti savo DSLR fotoaparatas, objektyvai, ir kitų fotoaparato priedai.

Išlaikyti savo DSLR fotoaparatus, objektyvus, asmeninės elektronikos ir aksesuarai organizuotas ir lengvai pasiekiami.

Apsaugoti jūsų skaitmeninį fotoaparatą nuo atsitiktinio sugadinimo ir įbrėžimų su savo kietas ir patvarus išorinis ir savo paminkštinti anti-shock interjero.

Kelionės-Pasiruošę Statyti: Sunkiųjų sagtys, rankenos ir užtrauktukų, kad už ilgalaikį naudojimą bet kokiomis sąlygomis.

Nailono ir audinio konstrukcija yra sustiprintas su storu pamušalu, kad visada apsaugoti savo prietaisus.

Paminkštinti pečių dirželiai ir atgal, taip pat patogiai ir šviesos svorio jaučiu.

Nors kuprinė yra atsparus oro, ji ateina su lietaus brezentas apsaugoti savo įrenginių pagal smarkus lietus ar sniegas.

Custom Skyriaus Konfigūracijos - Panaudoti Kišenės: Didelis priekinis užtrauktukas atidarymas suteikia prieigą prie jūsų fotoaparatas, objektyvas, šviesos ir baterijas.

Šoninės durys leidžia čiupk savo fotoaparatą greitai, todėl jums nereikia praleisti a shot.

Jūs galite dėvėti visoje savo krūtinės diržas įskaitant patogus trikojo laikymo sistema, su dirželiu.

Techniniai duomenys:

Išoriniai Matmenys: 9.8x7.9x16.9 Colių/24.9x20x42.9 Centimete (Ilgis X Plotis X Aukštis)

Išorinė Medžiaga: Ripstop Poliesteris

Vidaus Matmenys: 8.5x6x(8.7+7.9) Colių/22x15x(22+20) Cm (ilgis x plotis x aukštis)

Vidaus Medžiaga: Polyeste + Aksomo

Svoris: 32oz/900g

Spalva: Juoda/Žalia

Talpa: Vieną DSLR su pridedama vidutinio priartinimo objektyvu,2-3 papildomi objektyvai, blykstė ir priedai (atminties korteles, kabeliai, baterijos ir įkroviklio).

Pakuotės Turinys:

1 x Fotoaparato Kuprinė su Lietaus

Mes priimame alipay čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

Mes laivo į daugelį šalių,išskyrus AFO/FPO prekės yra vežamos iš Kinijos ar jav, naudojant oro paštu,pasiekti daugumą šalių pagal 10 iki 2o darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

2 mėnesius Warranty.By su pasitikėjimu!Jei nesate patenkintas, kai jūs recive savo daiktą,prašome grąžinti ją su 7 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina .

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų satisfation!Atsiliepimai yra labai importtant,prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Naudoti Objektyvo
Tipas Minkštas Krepšys
Stilius Rankinės
Pakuotė Taip
Medžiaga Nailonas
spalva žalia
Prekės Pavadinimas neewer

Panašūs produktai