3F UL Pavarų 2020 Lauko profesinės kempingas Tyvek miegmaišį vandeniui padengti Bivy pamušalas apsaugos miegmaišį

€16.63

-29%

€23.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanshan, bivvy krepšys pack, l miegmaišį, "pasidaryk pats" bivy maišas, 3f, 3f ul pavarų lanshan 3, cpr rinkinys, pagalvių miegoti, miegmaišis padengti didelius, 3f pavarų ul.

Tai varginantis gauti savo miegmaišį sukibimo su kondensato, kai jūs žygis,Žmonių, kurie keliavo ilgus atstumus, jau turbūt patyrėte miegmaišiai, kad nebe taip šilta, dėl drėgmės.

Aš bandė išspręsti šią problemą, apimantis miegmaišį su tyvek,Nes tyvek yra atsparus vandeniui ir kvėpuojantis,Bet todėl, tyvek yra toks lengvas ir lengvai judėti, jis buvo įkvėptas kiauras miegmaišį,Visą uždarymo koja gali geriau apsaugoti koją, miegmaišį, taip pat turi funkciją padėties,viršutinė dalis atvira, dizainas turi būti tik, kuriems miegmaišį, nėra prasmės suvaržymo,Jis yra atsparus vandeniui, o taip pat turi tam tikrų šildymo efektą.

Tačiau dėl hidroizoliacijos turto tyvek pati ir dizainą, struktūrą, šio produkto, ji nėra rekomenduojama naudoti jį ramybėje!APRAŠYMAS

Tai pagrindinė funkcija yra išvengti kondensacijos viduje palapinė patekimo į miegmaišį, o ne siekiant išvengti lietaus ir vandens purslų!

SAVYBĖS

-Super lengvas

-atsparus vandeniui

-Išvýdinti

-Patogus

-Kas purvinas

-Šilumos išsaugojimas

SPECIFIKACIJA Svoris: A :135g / 0.30 lb / 4.76 oz B :200g / 0.44 lb / 7.05 oz Matmenys: A :180cm x 145cm / 70.87 x 57.09 B :230cm x 90cm / 90.55 x 35.43 stotelė dydis: A / B :16cm x 8.5 cm / 6.30 x 3.35 į

MEDŽIAGOS

Spalva: Balta

Įstaiga: TYVEK

SĄRAŠAS

1*Tyvek Bivy

PRANEŠIMAS -Kaip audinio charakteristikos ir matavimo metodai yra skirtingi, gali būti tik per klaidą į tikrąjį objektą. -Rekomenduojama naudoti minkštu audiniu, sudrėkintu vandeniu ar plovikliu valymas. -Pastaba: Tai yra tik ultra-lengvas miegmaišis nustatyti, neįskaitant miegmaišiai! !

Miegmaišis Temperatūros Skalę Kategorija Žiemos Miegmaišį
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Audinys tyvek
Tipas Šaltas Oras
Dydis 180cm*80cm
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį Užleidžiant Vieną Miegmaišį
Stilius Mumija
Prekės Pavadinimas DŽIUNGLIŲ KARALIUS
Modelio Numeris tyvek
Sezonas Žiemos
Kategorijos Miegmaišis Priedai
Patogus Temperatūros Skalė [>15℃]
Ilgis Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Įdaru tyvek

Panašūs produktai