Proscenic A8 Oro Valytuvas su HEPA H13 Filtras APP "Alexa" Google " Asistentas Valdymas Jutikliniu Ekranu, Oro valymo, Namų, Mažai Triukšmo

€108.15

-34%

€166.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: proscenic robotas, oro padėti lazeriu, oro purifi, orui išgryninti namuose, uv led oro valytuvas, perjunkite wi-fi, jonijos oro valytuvas, oro valymo, namų, c tipo hdmi hub, oro fryer.

Proscenic A8 Oro Valytuvas su HEPA H13 Filtras APP "Alexa" Google " Asistentas Valdymas Jutikliniu Ekranu, Oro valymo, Namų, Mažai Triukšmo

Smart Valdymas

Stebėti ir valdyti savo namų oro valytuvas visur su ProscenicHome App.Ji taip pat remia Alexa " ir "Google" Asistento valdymo balsu įjungimas/išjungimas jūsų oro valytuvas. (Įgūdžių pavadinimas:Proscenichome).Pastaba: Šis ProscenicHome app "palaiko tik 2.4 GHz "Wi-Fi".

Didelio Efektyvumo Oro Valytuvas

Į CADR reitingų A8 yra 135 CFM (220m3/h), o tai reiškia, kad jis gali išvalyti kambarį iki 430 ft2 ir platinti kambario oro, daugiau nei 3 kartus per valandą.

Papildomi 4-Pakopų Filtravimo Sistema,

Įrengtas, su 4 lygių filtravimo sistema: priešfiltris, Nano Filtras, Aktyvintos anglies filtras, H13 Tiesa, HEPA filtras, A8 oro valytuvas gali užfiksuoti 99.97% ore esančių dalelių, kaip mažas, kaip 0.3 µm,pvz., dulkės, gyvūnų pleiskanos, dūmus, žiedadulkes, kvapų ir pan.

Laikmatis ir Tvarkaraštį

Tvarkaraščio pradžios laikas, pabaigos laikas, arba pritaikyti įvairių ventiliatoriaus greičio skirtingų laikotarpių per app.jei norite nustatyti laikmatį, prašome vykdykite raginimus prisijungti oro valytuvas prie telefono.

Oro Kokybės Jutiklis

Su įmontuotu jutikliu dizainas, jis gali aptikti, oro kokybės ir parodyti įvairių spalvų pagal kokybę realaus laiko oro.Žalia šviesa reiškia gerą oro kokybę, raudona šviesa reiškia labai bloga oro kokybė, ir geltona lemputė reiškia, bloga oro kokybė, su kuria jūs galite pajusti pakeisti oro kokybės aiškiai.

Tipas HEPA Filtras
Matmenys Kita
Įrengimas Nešiojamieji
Triukšmo Kaip 55dB
Stilius Oro Valytuvas
Funkcija Dulkes.
Skaičius Valymo Etapai 4
Vardinės KORTELĖS 220m3/h
App ProscenicHome
Taikymo Sritis 21-30㎡
Triukšmo lygis 24db-55db
Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis ELEKTROS
Greičių skaičius 4
Prekės Pavadinimas Proscenic
Modelio Numeris Proscenic A8 Oro Valytuvas
Talpa (CFM) 135CFM (220m3/h)
Kontrolės Jutiklinis Ekranas; APP Kontrolės; Alexa & Home "Google" Balso Kontrolė
Filtravimo Technologijos Aktyvuotos Anglies HEPA Tipo, Hibridas, priešfiltris, HEPA Tiesa
Įtampa (V) 220-240V
Naudojimo Sąlygos Namų ūkio
Galia (W) 50W
Prašymas 10-20m3
Vėjo Greitis Keturi
Oro Kiekis 151-300m3/h
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai