18mm 19mm 20mm 21mm 22mm Crazy horse odos kišeninių Retro natūralios Odos Rankų darbo Apyrankės Dirželio Pin Sagtis Žiūrėti Accessories

€14.05

-35%

€21.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 21mm watchband, crazy horse dirželis, odos dirželiai žiūrėti, žiūrėti juosta 20mm 10mm, 21mm dirželis žiūrėti, 21mm odinis dirželis, žiūrėti juosta 20mm u, crazy horse odos watchband, 21mm, actekų dirželis žiūrėti.

Gerbiami pirkėjas: visų Pirma, dėkojame, kad pasirinkote mūsų įmonės produktus! ! !Pirma: Tai svarbu įsitikinti, kad jūs žinote, dirželis dydžio jums reikia už jūsų žiūrėti ir pasirinkti tinkamą dydį pirkti.Antra: Prašome užpildyti kvitą informaciją teisingai ir atsargiai, kad būtų išvengta nuostolių dėl produkto praradimas.Trečia: naudai pirkėjas, mes teikiame nerimauti nemokamai standartas logistikos rekomendavo platforma.Ne tik logistikos sekti, bet, jei prekės prarastos viduryje, pirkėjas gaus visą atlyginimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo metu, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimą per trumpiausią laiką.

Prekės Pavadinimas GETALIA
Užsegimas Tipas Pin sagtis
Grupė Medžiagos Tipas Karvės Oda
sąlyga Naujoji be žymės
Juostos Ilgis 20cm
Modelio Numeris yhj-PAM0014
Elemento Tipas Watchbands

Panašūs produktai