Naujausia versija Paprasta Spektro Analizatoriaus D6 Su Atsekti Generatorius Stebėjimo Šaltinis T. G. V2.032 Spektro Analizatorius

€49.24

-29%

€70.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sst, "android" spektro analizatorius, rf spektro, aliuminio t stebėti, mitra t stebėti, aliuminio t stebėti, modulio spektro analizatorius, V202, spektro analyz, spektro analizatorius.

Savybės:

1.Pagrindiniai komponentai: avr mega8 mikrovaldiklis, ekonomiškas vieno lusto, yra žemo profilio versija dažniausiai naudojamas m16. Yra 2.56 v reguliuojamos šaltinis periferinių ADC, kurio nėra kitų vidutinės klasės mikrovaldiklių.

2.Adf4351: Tradicinės VCO+PLL+6 serija didelės spartos bistable grandinės.Produkcija yra gautas dažnio dalijimo, ir produkcija yra kvadratinės bangos.Amplitudė pagrindinių banga nekeičia daug.

3.Šis produktas naudoja vieno lusto mikrokompiuterių, kaip pagrindinius: kuri supaprastina dizaino, sutrumpina plėtros laiką ir taupo išlaidas.Ji suteikia signalo šaltinis KINTAMOSIOS srovės kanalo pagal bandymo įrenginio ir analizuoja dažninių amplitudės charakteristikų AC kanalo.Prašome atkreipti dėmesį į varžos matavimo prietaisas.

Aprašymas:

Paprasta RF signalo šaltinio signalo generatorius .

Techniniai duomenys:

Spalva:žalia

Maitinimo įtampa: DC 4.5 V-5.5 V

Budėjimo srovė:

Emisijos srovės:

Išėjimo varža: 50 omų

Išėjimo dažnių diapazonas: 35MHz-4000MHz

Išėjimo gerinimo: 1KHz-8KHz

Išėjimo galia: -1dBm (W) @ 150MHZ (testo galia absoliuti vertė) apie 1 mW

Pakuotė:

1 * Spektro Analizatorius

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CACAZI

Panašūs produktai