2 In 1 Įkrovimo Stovas "Apple" Žiūrėti 4/3/2 Silikono Mokestis Doko Stotis "Iphone" X/XS/8/7 Kabelių Valdymo Darbalaukio Spintelė

€6.60

-60%

€16.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "apple" nešiojamojo kompiuterio įkrovos stotelė, "apple" žiūrėti docking station australija, "apple" klaviatūros prijungimo stotis, "sony" apple " docking station, "apple" docking station laikrodis, silikono docking station "apple" žiūrėti, "apple" iwatch docking station, "apple" žiūrėti 7 docking station, "apple" multi docking station, ihome "apple" docking station.

2 In 1 Įkrovimo Stovas "Apple" Žiūrėti 4/3/2 Silikono Mokestis Doko Stotis "Iphone" X/XS/8/7 Kabelių Valdymo Darbalaukio Spintelė

Produkto Savybės:

Stendas "Apple" Žiūrėti: Suderinama iWatch Series4/ Serija 3 / Serijos 2 / Serija 1 / Nike+/Hermes / Edition, tinkamas tiek 38mm ir 42mm, 40mm ir 44mm, teikti tvarkingas desktop, patogų žiūrėjimo kampą ir greitas susisiekimas su visais įrenginiais.

Įkrovimo Stovas Skirtas Iphone: Vertikalaus Įkrovimo Stoties "iPhone" X/8/8 Plius, iPhone, 7/7 Plius,iPhone, SE, iPhone 6s/ iPhone 6s plius, iPhone 6/ iPhone 6 plius, iPhone5/5s.Ši dalis unikalus dizainas gali būti naudojamas jūsų telefono arba airpods pakaitomis.

Elegantiškas Dizainas: Juodos spalvos stovas atrodo geras ir elegantiškas, puikiai puošia jūsų miegamąjį, studijų, salė, biuro stalas, ir ji gali būti taikoma ilgesnį laiką, tai sunku suprasti, likučiai ir dėmes ant paviršiaus.

Patogu Ir Lengva: Reikia Įdiegti originalus Lightning laidą ir žiūrėti Magnetinis Įkroviklis.Veikia tik bauda su arba be byloje, o tai reiškia, jums nereikia imtis jei ne kai įkrauti jūsų iPhone.Laisvų rankų sąveika, pavyzdžiui, Veido, Laiko ar Skype.

Premium Silikono: Pagaminti aukščiausios kokybės silikono medžiagos su minkšta apdaila, išlaikyti jūsų prietaisai nuo braižymo, slydimo, laistymo ir alyvavimas.Ir tai yra labai lengva valyti, patogus ir tvirtas naudoti kasdien.

2 funkcija Krovimo Doko Stotis "Iphone" X/XS/8/7/6
Modelis 1 2 in 1 Įkrovimo Stovas
Magnetinis No
Modelio Numeris 2 in 1 Įkrovimo Stovas
Funkcija 7 Stabili Turėti Ir Minkšta
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Prekės Pavadinimas fivetech
Medžiaga Silikono
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone 4
Funkcija 1 Įkrovimo Stovas "Apple" Žiūrėti Serija 1/2/3/4
4 funkcija patogu naudoti
Funkcija 6 Kokybės Nakties
Naudoti stalas
3 funkcija Darbastalio Valdymo Stotis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis 2 2 In 1 Krovimo Doko Stotis
Įkroviklis Taip
Yra Garsiakalbis No
Funkcija 5 Tvirtai Užrakintas Ir Kabelių Valdymą

Panašūs produktai