KAOBUY 6PCS 7.48 Colių Metalo Rankinėje Rėmo Kiss Užsegimas Užraktas Su Patogi Rankena, Krepšys Tiekimą Rankinėje Priėmimo

€12.80

-35%

€19.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: o užsegimas, thinkthendo metalo rankinėje rėmelį, gyvatė metalo rankinėje rėmelį, vyrai užsegimas, rezultatas cricut, ryšiai užsegimas, ko cricut, čigonų cricut, krepšys metalo rėmelis, krepšys užsegimas.

Savybės

Rankinės užsegimas rėmo dydis: Aukštis yra 7.48 colių(19cm),plotis gali būti 0,47 colio(1,2 cm).Medžiaga:metalas.Geros Dovanų Idėjos Jei jūs ieškote mąstantis dovana savo ypatingą draugą ar šeimos, ar norite siųsti, namų šeimininkė, praktinių projektų tada patraukti savo monetų piniginė kadrų.Nustebinti parankinis šeimos!Dalintis ir skleisti meilę.Geras Touch Mūsų krepšys sąsagos yra pagamintas iš aukščiausios metalo ,todėl jūs galite jaustis patogiai, kai jūs naudojate šiuos kiss sąsagos .Netgi galite jį naudoti ilgą laiką ,spausdinta spalva nebus išnyks.

Pastabos

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris K0363@B
Raktinis žodis Krepšys Kiss Užsegimas Užraktas
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Tipas rėmas piniginės
Pavadinimas Rankinės Užsegimas Rėmelį
spalva Kaip Rodyti

Panašūs produktai