Debitmatis DN15/20/25 Modbus/188 Protokolo RS485 Komunikacijos Skaitmeninis Ekranas

€84.19

-7%

€91.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: modbus ekranas, modbus termostatas, rodyti ilgai, spalvotas lcd ekranas, max487esa, rs422 ttl, max490, rs485 ekranas, lcd modbus, rs422 į usb.

modname=ckeditor

Vandens skaitiklio charakteristikos : RS485 komunikacijos; darbo jėgos 3,6 V-24V; Paramos modbus Susitarimo / 188 protokolą; perdavimo atstumas yra toli, iki 1000 metrų; vandeniui veiklos yra gera IP68 vandeniui klasė; elektroninių impulsų skaičiavimo tipą; skaitmeninis ekranas; komunikacijos yra momentinio srauto duomenų pranešimas; tuščias ruožtu apsisuks, matavimo tikslumas pasiekia 0.00001m3.

1, mažos galios), ilgas tarnavimo projektavimo, techninės priežiūros nemokamai grandinės

Nulinės energijos sąnaudos magnetinio tunelio jutiklis, CPU power down " technologija, mažai ramių darbo srovė, įmontuotas didelės talpos ličio baterija teorinius skaičiavimus, 30 metų, ir faktiniai veikiantis daugiau kaip 10 metų.

Nėra būtinumo keisti bateriją ir kitos grandinės priežiūra.Kai išorinis maitinimo šaltinis yra automatiškai perėjo prie išorinio elektros, vidaus elektros energijos suvartojimas yra išsaugotas.Išorės darbinė srovė yra kaip mažas 0.3 mA, o ličio baterija nuotolinio perdavimo sistema veikia jau daugiau nei 6 metus.

2. visos skalės tiksliai matuoti su netiesinio spindulys kompensacijos

Serijos elektroniniai vandens skaitikliai priimti daugiapakopė netiesinė kompensavimo kreivė, ir srauto tikslumas yra 0,05%.Vandens kiekis, rodoma 9 bitų skystųjų kristalų ekranas, kuriame mažiausia skalės 0.00001m3 ir minimali vieneto 0.0001m3 skaitiklių rodmenų nuskaitymo.

3. atsparus vandeniui klasė IP68 sandarinimo grandinės, Atlaikyti Įvairių sudėtingų aplinkos poveikio bandymai

Serijos elektroniniai vandens skaitiklis yra skirtas savarankiškai bazės lentelės ir grandinės lauke; apsaugos grandinės lauke yra IP68 klasės, vandeniui suspaudimo gylis yra 50 metrų (0.5 MPa), ir visiškai sandarūs vandeniui apsaugos sukelia vandens ir drėgmės.Atskirtos struktūros ir daro vandens skaitiklis vėlai pakeitimo ir techninės priežiūros paprastas ir mažai priežiūros išlaidos.

4. greičio skirtumas tikimybės metodas protingas pripažinimo netinkamu sukelia oro eismo kontrolės skyriaus ir vandens plaktukas

Tai yra įprastas reiškinys, kad jautrus matuoklis turi įtakos dujotiekio oro ir slėgio svyravimams.Pažangi elektroninių vandens skaitiklis gali tiksliai išmatuoti tėkmės greitis rotoriaus, ir pagal greičio skirtumas tikimybę, statistikos ir analizės reiškinys vandens skaitiklis tuščia rotacija, ir automatiškai filtras, vandens kiekis, gautas tuščias rotacija.Šios problemos sprendimas yra interpretacija pažangios elektroninės privalumas vandens skaitiklis.

5. nacionalinės standartinio dydžio, įrengimo ir keitimo operacija yra paprasta

Serijos 15mm, 20mm ir 25mm standartas kalibro elektroninis vandens skaitikliai atitinka nacionalinį standartą, šalto vandens skaitikliai.Diegimo metodas yra tas pats, kaip, kad bendros automatinė vandens skaitikliai, ir gali būti tiesiogiai pakeisti.Vandens tūris duomenys nėra rodomi LCD numerius, ir kalibravimas, vandens skaitikliai, yra intuityvus ir paprastas.

6. stabdžių nuotėkio ir stabdžių flip

Serijos elektroniniai vandens skaitiklių naudojimo patentų patikrinkite vožtuvo kontroliuoti vandens suvartojimą, kurie ne tik supranta, kad reikia nuleisti vandens ir iš vandens, bet taip pat veiksmingai apsaugo nuo atvirkštinio montavimas vandens skaitiklių.Minimali pirminio srauto 15mm vandens skaitiklis pasiekia 2 litrų per valandą.

7. aukštos jautrus ir dėvėti, atsparus struktūra, ilgas gyvenimas dizainas

Šios serijos elektroniniai vandens skaitiklis bazės lentelė priima ilgą gyvenimą dizaino mechanizmas.Dviejų polių rotoriaus yra sujungti su nerūdijančio plieno velenas ir agato, veleno įvorė.Bandymo atsparumas dilimui 100 tūkst. tonų ir anksčiau, yra išbandyta, nėra pavarų mechanizmas yra trinties, ir jautrumą, vandens skaitiklis yra didelis.Be mechaninio nusidėvėjimo, gedimo, metrologinės charakteristikos išlieka stabilios.Viršutinio magneto iš rotoriaus vandens skaitiklis bazėje yra atskirtos specialios sandarinimo ertmę, siekiant išvengti nesėkmės rotoriaus pasukti dėl sukibimo, rūdžių ir kitų nešvarumų, kad magnetas.

8. antimagnetic ir stabdžių žalą

Serijos elektroniniai vandens skaitiklis bazės lentelė pridedama prie kovos su magnetine stabdžių magnetinio plieno plokštės, kurios ne tik apsaugo nuo išorės stiprų magnetinį lauką trukdžių, bet taip pat stiprina slėgio atsparumas ir atsparumas šalčiui, viduje vandens skaitiklis, per slėgis, priešingai, bandymo ir slėgio šaldymo testą.

9. debitmatis, funkcija

Serijos elektroniniai vandens skaitikliai gali teikti realaus laiko tėkmės matavimo funkcija, ir vardinis srautas tikslumas-2. Debitmatis vandens skaitiklis užtikrina MODBUS tarptautinio standarto, bendravimo protokolo, RS485 sąsaja, ir gali būti tiesiogiai integruota su PLC įranga.Pažangias elektroninių nuotolinio perdavimo vandens skaitiklis yra paprasta laidų ryšys, saugus ir patikimas signalas, nėra signalo ekranas gedimo; matuoti ličio baterija, ilgas gyvenimas; realaus laiko duomenų ir valstybės stebėjimo, automatiškai užpildyti, kiekvieną dieną.

1, duomenų perdavimo, skaitiklių nuskaitymo laipsnis: elektroninių nuotolinio perdavimo priima 485 autobusu į koridorių, po duomenų rinkimas yra supakuota per GPRS duomenų tikslumo lygis duomenimis, gali siekti 100 proc., palyginti su šviesos intensyvumas turi įtakos fotoelektrinių nuotolinio perdavimo lengvai paveikti lauko aplinka, vandens skaitiklis, ir belaidis nuotolinio vandens skaitiklis yra lengvai paveikti diegimo aplinka, vandens skaitiklis.

2, išvengti tuščiąja vandens plaktukas ir kitų reiškinių: mūsų vandens skaitiklis naudoja tuščiąja filtravimo algoritmas, siekiant išspręsti vandens skaitiklis veikia tuščiąja eiga.

3, matavimo mikro vandens tūris: 0.00001 kubinių metrų, galima veiksmingai stebėti vartotojo mažas vandens vartojimas, gali pasiekti varva matavimas.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai