Moterų Seksualių Nėrinių satino LingerieShort Pajama Komplektai Satino Sleepwear naktiniai drabužiai Camis+Šortai Rinkiniai

€3.34

-16%

€3.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pižama ete satin, tamsaus satino pižama, mans satino pižama, atitikimo satino pižama, satino pižama teplica, dior satino pižama, nepataikė satino pižama, satino pižama pora, garbės satino pižama, didelis satino pižama.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Medžiaga:Poliesteris Spalva:kaip nuotraukoje dydžių lentelė: PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, paprastai Kinijos dydžių yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.Taigi, prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,galite nedvejodami susisiekite su manimi, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

1 colis = 2,54 cm Peržiūra

Ilgis Shorts
Modelio Numeris Moterų naktiniai drabužiai
Apykaklės Spageti Dirželis
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kratinys
Elemento Tipas Pižama
Sezonas Vasaros
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiagos Sudėtis Dirbtiniais Šilko Satino
Prekės Pavadinimas hirigin

Panašūs produktai