Aukštos juosmens-line žiemos vilnonis sijonas moterų 2020 m. rudens derliaus pledas mini šortai, sijonai, ponios darbo sijonas faldas mujer

€14.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgas sijonas žiemą, mezgimo sijonas moterims, megzti ilgas sijonas, sijonas moteris, odos mini sijonas su užtrauktuku, Sijonas, wrap vyrų sijonas, trumpas moteris, pledas sofa, mikro mini sijonas.

Pastaba:

1.Dydis informacija yra matuojamas pagal save ,priemonė klaidos per 1-3cm yra normalu.

2.Tai yra Azijos dydžio,tai yra paprastai mažesnis nei Europos dydį,prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkti tinkamo dydžio befire jūs jį užsisakyti.

3.Kaip skirtingų kompiuterių rodyti įvairių spalvų,spalvos faktinio prekės gali varys lengvai nuo vaizdų.

Dydis Liemuo(cm) Klubo(cm) Ilgis(cm) S 64 88 39 M 68 92 39 L 72 96 40 XL 76 100 40 2XL 80 104 41

Mūsų Paslaugos : Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną,Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiuntė jį.Pristatymas: 1. Gavimas laikas: Apdorojimo laikas be pristatymo laikas 2. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 3. Laivybos Laikas: 15-35 Dienų Oro Paštu , Nemokamas Pristatymas. 3-10 Darbo Dienų Iki Express".Grąžinimo ir atlyginimo: 1.Mes suteikti 7 dienų grąžinimo politikos, prašome susisiekti su mumis dėl informacijos per 7 dienas po to, kai gausite sklypas. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti į savo pradinę būklę, ir jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir priežastis. 3.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Prašome jį žinome.Atsiliepimų: 1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Prekės Pavadinimas Xinliangyi
aukštos juosmens trumpais sijonais jupe femme
spalva Juoda , Pilka
Stilius Atsitiktinis
Siluetas A-LINE
Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis S M L XL 2XL
moterų mados sijonai 2020 m. faldas mujer
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Modelio Tipas Pledas
Talėja imperija
korėjos stiliaus moterų sijonai Moterų šiltas sijonas
Medžiaga Mezgimo Medvilnės
moterų harajuku sijonai derliaus korėjos stiliaus sijonas
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris rudenį, žiemą vilnonis sijonas

Panašūs produktai