DRIGA Moterų natūralios odos rankinės Mados Gėlių kutas didelės Talpos Pečių maišą prabanga rankinės moterys dizaineris krepšiai

€21.63

-45%

€39.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: originali licencijuota, china tote, nekilnojamojo gryna oda, moterų krepšiai, mėlyna sankabos piniginės, mui moterų krepšys, keychain odinis kutas, Ansloth, krepšys pledas moterims, maišelį su thorn, katės moterys krepšys.

Modelis D0170 Pagrindinė medžiaga, Karvės Odos Dydis 30*16*24 CM Uždarymo tipo užtrauktuką Dizaino Mokyklos bag/pirkinių krepšys

Pastabos: 1. Dėl skirtingų matavimo metodas, matavimo klaidų, per 3 cm yra neišvengiamas ir priimtinas;

2. Spalvos jūsų kompiuterio monitoriaus ar mobiliojo gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo jūsų nustatymų.

3. Modeliai iš maišo gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų laiko gaminti ir gaminti įvairių partijų.Vidinis medžiaga gali būti skirtingi.Mes pristatysime produktą atsitiktiniu būdu.

4. Normalu, kad oda kvepia ne pirmą kartą.Uždėjus maišelį už kelias dienas būtų kvapas išsisklaidys.

Mes esame įsipareigoję savo pilną pasitenkinimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu www.adeira.lt pranešimą, jei yra bet koks klausimas.Jei esate patenkintas, prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių postive atsiliepimus gavus prekę.Mes priimame tik tiesiogiai interneto mokėjimo.Užsakymus atlikti per 48 valandas ar mažiau bus skiriamas prioritetinis mūsų duomenų tvarkymo departamentas.Prašome baigti savo mokėjimo per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, ar įsakymas bus atšauktas sistema automatiškai.Įsitikinkite, pristatymo adresas ir kontaktinė informacija yra teisinga ir išsami.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

Karvės Oda

Apdaila Blizgučiais
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Prekės Pavadinimas Driga
Stilius mada,atsitiktinis,Mados
Modelio Numeris D0170
Pamušalas Poliesteris
Uždaryti Tipas užtrauktukas
type1 rankinės,entire
Lytis MOTERIS
spalva Bordo,Pilka,Mėlyna,Juoda,Ruda,Levanda
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Type2 Kutas
Išorinis NĖRA
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Elemento Tipas Rankinės
Proga Universalus
Rankenų/Dirželiai Vieną
Spausdinti Kratinys
Kilmės KN(Kilmės)
krepšys stype garsių prekės krepšys
Formos Atsitiktinis Tote
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Dydis 30*16*24 CM
Kietumas SUNKIAI
Modelio Tipas Kratinys
bolsa feminina moteris maišo,moteris,ponios,mergaitės
Naudojimas mokyklos,kasdien naudojama,prekybos,darbo

Panašūs produktai