Motociklų lenktynės Dulkių įrodymas šilta Veido Kaukė Unisex Šilumos Plonas Slidinėjimo Veido Kaukė " Balaclava Skrybėlę galvos Apdangalai, Šalmo Gaubtas

€4.31

-30%

€6.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slidinėjimo kaukė, balaclava balta, bandana vyrai, balaclava kaukė, motociklo šalmas accesory, balaclava taktika, ducati veido kaukė, balaclava snieglenčių, šalmas kaukė motociklas, moto šalikas.

Aprašymas:

Saulės ir vėjo, dulkių ir taršos, sniegas ir lietus...Ah, jūsų veidą, ausis ir kaklą yra pagal puiki ekspozicija šių kenksmingų veiksnių.Aš turiu galvoje, kai jūs važiuojate dviračiu, slidinėjimas, ar kiti lauko sporto.Taigi, jei jūs norite suteiks puikią apsaugą jūsų veido, ausų ir kaklo, jums tikrai reikia šio veido kaukė gauti tai, ko norite.

Pagamintas iš aukštos kokybės lycra, ši veido kaukė suteikia puiki apsauga jūsų veidą, ausis ir kaklą nuo saulės, vėjo, šalčio ir sniego.Minkštas ir patogus.Jos pralaidžios orui medžiagos leidžia lengvai kvapą, bet ir ultra apsauga.

naudoti, kai žirgais, slidinėjimą, ir kiti lauko sporto.Taip pat ji yra tobula, kad būtų esminių įranga, karo žaidimai, dažasvydis ir medžioklė.

Jis yra universalus būti naudojamas visus metus aplink.Vasarą, ji yra prakaito sugėrimo ir apsaugoti nuo saulės.Žiemą, tai padeda apsaugoti nuo vėjo ir šalčio.Tikrai praktiška.Balaclava stiliaus su paprasta šviežios spalvos, tai yra puikus aksesuaras būti mados ir funkcionalumo tuo pačiu metu.

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės!!!

Medžiaga: lycra

Dydis: 33 x 21 cm (L x W)

Vadovas apskritimo ilgis: 48 - 58 cm

Akis plotis: 6 cm

Akis į apačią: 21 cm

Grynasis svoris: 43g

Šiltas patarimai:

Švelniai plauti rankomis;

Ne mašina plauti, skalauti, negręžkite, ačiū!

Iki pirmo plovimo, prašome būti atskirti su kitos drabužius, ir tada išvalyti pagal tradicinius metodus,

Pakuotė:

1* Padengti Skrybėlę

Pastaba: Dėl kokybės skirtumus monitorių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.

Funkcija Vėjo
Stilius Aktyvus
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Skullies & Beanies

Panašūs produktai