Naujas objektyvas, priekinis stiklas nikon objektyvas AF-S ED 14-24mm F/2.8 G, JEI 14-24 1 objektyvo stiklo 1C999-564 Priedai nemokamas pristatymas

€306.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nikon super makro, 85 canon, fe mount, 75 300mm canon objektyvas, nikon f, nikon plataus kampo, 24 mm nikon, f mount nikon, nikon v1, len canon.

Patarimai

1: Mes nuoširdžiai pasakyti, prieš perkant produktus, patikrinkite, ar teisingą modelį, kurį įsigyti, patvirtinti išvaizda ir paveikslėlio aprašymą , Tada nuosekliai pirkti .Jei jums rasti, kad modelis ir nuotraukos nesutinka su pardavėjo aprašymą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo patvirtinti aiškiai prieš perkant, kad nebūtų sukelti atliekų laiko ir pinigų.

2: Mūsų parduotuvė parduoti skaitmeniniai fotoaparatai, vaizdo kameros judesio, oro kameros, kamera dtones, ir visi DSLR Fotoaparatą ir priedus , jei tu negali rasti produktus, jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo, mes padėsime, kad visą savo širdį ir sielą.

3: Po dalys, jūs perkate, yra kokybės problemų, prašome susisiekti su internetu klientų aptarnavimo pirma, mes suteiksime nemokamą techninę pagalbą.Leidžia slove gedimo problemas kartu .

4: Po pirkti produktus, Prašome atkreipti dėmesį į logistikos informacija, jums gali reikia pasiimti savo pakage asmeniškai laiku vietos pašto, jei esate ne laikas eiti į vietos pašto, kad pakage bus grąžintos į Kiniją, Pirkėjų eikite į pašto laiko asmuo pasiimti savo pakage su savo sekimo numerį , ačiū už jūsų dėmesį.

naujas objektyvas, priekinis stiklas nikon objektyvas AF-S ED 14-24mm F/2.8 G, JEI 14-24 priekinio lęšio stiklo 1C999-564 Priedai

Prekės Pavadinimas FUNIPICA
Suderinama Kameros Stilius DSLRs
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 14-24mm f/2.8 G, JEI
nauji ir naudoti Naujas
Suderinamos Prekės Už Nikon

Panašūs produktai