3 Ginklų Kristalų Žvakidė Turėtojai,stalo Šviestuvai,švediškas stalas, Spintelė Namų Docor H58C

€8.70

-26%

€11.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yamaha serow xt225, motociklo rėmas, bufeto, maisto šilčiau, tong, bufetas trinties patiekalas, apnašas triumfas, žalvariniai šviestuvai, 3 rankos šviestuvai, cirko karnavalas fone, 5 rankos žvakių laikiklis.

3 Ginklų Kristalų Žvakidė Turėtojai,stalo Šviestuvai,švediškas stalas, Spintelė Namų Docor

OOTDTY

3 Ginklų Kristalų Žvakidė Turėtojai,Stalo Šviestuvai,švediškas Stalas, Spintelė Šviestuvai Puošyba, Stalo Centerpieces Vestuvių

3 Ginklų Kristalų Žvakidė Turėtojai,Stalo Šviestuvai,švediškas Stalas, Spintelė Šviestuvai Puošyba, Stalo Centerpieces Vestuvių Valgomasis, Gyvenamasis Kambarys, Valgomasis Kambarys, Stalo Papuošimas,Vestuvių Dovanos(Sidabrinė)

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

【 Elegantiškas Ir Unikalus Dizainas】 Crossover arkos formos gali užtikrinti turėtojas tvirtos ir stabilios.Viršutinės 3 atskirų kibirkšties krištolo indai daro tai spalvingas

【 Aukštos Kokybės Medžiaga】žvakidė turėtojai kaušeliai yra šviečia ir skaidrus.Tuščiaviduriai-iškirpti dizaino pristato orumo jausmą su gamtos šviežumas.Bazę per slėgio liejimo, burnish, galvanizavimo, poliravimas ir t.t.daugelis technologinių procesų stiprinti turto korozijos ir rūdžių.

【 Daugeliu programų,】 geriausiai Tinka ant flameless elektroninių žvakės ar arbata šviesos žvakės(Ne įskaitant), šviesos atsispindi b ling-bli ng iš kristalai.Idealus vestuvėms, specialių renginių, namo apdaila, stalo centerpieces,židinys ir t.t.

【 Box Pakuotės】 Supakuota į dėžutę paketą .Ji yra paruošta dovana gimtadienio, kalėdų ,vestuvių, Padėkos , naujieji Metai, Valentino diena su savo artimaisiais ir draugais

【 Kelis Naudojant】dubenėlį turėtojas žvakių laikiklis yra pakankamai didelis, kad būtų atlikti žvakės, įvairių dydžių.Tinka votive žvakės, tealight žvakė ir daugiau,puikiai tinka flameless žvakė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Geležis

Dydis: 41x22x10cm/16.1x8.7x3.9inch

Spalva:aukso,sidabro

Pakuotė:

1x 3 Ginklų Žvakidė Turėtojas

Nuoširdžiai Pranešimas:

1.Siekiant apsaugoti kristalų,mes rekomenduojame valyti su minkštu ir sausu skudurėliu.

2. Prašome saugokitės ugnies, & žvakė saugos taisyklių.Ir mes rekomenduojame, elektroninių flameless žvakės vietoj degančios žvakės.

3.Priedai nuotrauka yra, tik siekiant parodyti, naudojimo,nėra įtrauktos į paketą.

4.Prašome leisti kai kurių spalvų skirtumas su paties produkto, dėl skirtingų monitorių.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai