Permatomas Nėrinių Liemenėlė ir Juosmenėlės Rinkinys Moterims Seksualus moteriškas apatinis Trikotažas, Liemenėlė Nustatyti Artimieji Moteriški Apatiniai Rinkinys

€3.67

-24%

€4.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Liemenėlė Rinkinys, nėrinių liemenėlė seksualus rinkinys, liemenėlė panty apatinis trikotažas rinkinys, mergina apatiniai, colalr, liemenėlė trumpą, įdomu, moters apatinis trikotažas moterims, romantiški apatiniai, Phube, liemenėlė ir panti rinkinys.

Specifikacija: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės Spalva: kaip pavaizduota Dydis Diagrama: (pažymėkite dydis detales kruopščiai, siekiant gauti savo įrengti dydį, prieš perkant, ačiū.) Dydis: Azijos 1 colis = 2,54 cm Dydžio pagal Biustas vienas dydis Ilgis 64cm-84cm/25.20"-33.07" 31cm/12.20" Dydžio Juosmens Tarpkojo-gylis vienas dydis 60cm-94cm/23.62"-37.01" 22cm/8.66" Paketą Įeina: 1 x 1 Vnt moterų liemenėlė nustatyti Pastaba: 1. Vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite dydį, prieš užsakant ,gali būti ,kad jie turi apie 1-3cm klaida,1 colis =2,54 cm. 2.Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją. 3.Prašome pokalbių su mus ar mums pranešimą ar pranešimą su mumis, jei jūs vis dar nėra tikri, ar jokio tyrimo ,prašome susisiekti su mumis ,mes stengiamės padėti jums profesionalų ir greitą atsakymą per 24 valandas!have a nice day!

Liemenėlė Stilius push up
Medžiaga Nailonas
Modelio Tipas Kietas
Seksualinio Pobūdžio No
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Stilius Sexy
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Modelio Numeris Liemenėlė Rinkinys
Taurės Formos Pilnas Taurė
Apdaila Nėriniai
Nepadori Nuotrauka No
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Uždaryti Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai