Rankų darbo 8inch Virtuvės Šefo Peilis Fiksuotais Ašmenimis Peiliai Full-tang Kaltiniai Aštrių Kinijos Mėsos Cleaver cutter Virimo Virtuvės Įrankiai

€31.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virėja japonų peilis, elektrinis peilis kebabas, skalpelis peilis įrankis, peilis naudingumas peilis, tiesus peilis fiksuotais ašmenimis, betmenas peilis įrankis, motociklas yamaha virago 535, naudingumas peilis spyderco, karinis peilis fiksuotais ašmenimis, virėjo peilis medienos.

Mažasis Virėjas Kinijos Naudingumas Peilis produkto informacija Dydis: 31.8 cm Svoris-451g Medžiaga: plieno 7Cr17 Ilgis ašmenys: 20cm Tipas: virėjo peilis/Pjaustymo peilis cleaver peilis/naudingumas peilis Funkcija: 1.AUKŠČIAUSIOS PLIENO Pagamintos, su ultra-sharp, kobalto,-pridūrė, ir cryogenically apdoroto plieno pjovimo core, tai 8 colių.Kinijos cleaver pasigirti neprilygstamą našumą ir neįtikėtinai krašto saugojimo. 2.ERGONOMIŠKAS ir GERAI SUBALANSUOTAS - ergonomiškai suprojektuoti ašmenys padeda sumažinti nuovargį ir pirštų skausmai iš ilgos smulkinti ar kapoti, puikiai įsiliejantys efektyvumą ir komfortą. 3. TVIRTOS RANKENOS - Kad kruopščiai sukonstruotas, triple-prikaustytas Pakkawood rankena išgyveno specialaus gydymo, todėl labai nelaidus karščio, šalčio ir drėgmės; kirčiuotas su mozaika pin. 4. EKSTREMALIŲ AŠTRUMO - Pagal negailestingai aštrus kraštas yra rankų darbo, kurias patyrusių amatininkų veidrodis lenkijos ne 13-15° per pusių, naudojant tradicinius 3-žingsnis Honbazuke metodas; cryogenically gydomi neįtikėtinai kietumas, lankstumas ir atsparumas korozijai. 5. LIFETIME GARANTIJA - Mūsų peilių ateiti su neribota garantija, ir mes siūlome nemokamą keitimo ar grąžinimo, jei prekė yra su trūkumais.

Mažasis Virėjas naujas modelis virtuvės šefo peilis

Šis peilis yra naujas modelis virtuvės šefo peilis ir pagaminti aukštos kokybės Vokietija nerūdijančio plieno.Sukurta pagal Garsaus Japonijos dizainerio.Tai yra labai aštrus mėsos cleaver.Aš tikiu, kad jums bus meilė naujas modelis šefo peilis maisto ruošimui.Patikimas Gamyba, kokybės.Meistriškai paruošta Kinijoje 1995, Mažasis Virėjas suteikia gyvenimą nuo medžiagų ir gamybos defektų.Todėl Gyvenime įsipareigojimą dar niekada nebuvo taip lengva.

Tipas virėjo peilis/Pjaustymo peilis/cleaver peilis/naudingumas peilis
Funkcija Įžuvinti
Svoris 451g
Produkto požymis Kinijos mėsos cleaver
Produkto Kategorija Virtuvės šefo peilis
Prekės Pavadinimas MAŽASIS VIRĖJAS
Gamybos vieta Kinija
Sertifikavimo SGS
Medžiaga 7Cr17 plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Peiliai
Ilgis Ašmenys 20cm
Peilio Tipas Kinijos peilis
Dydis 31.8cm
Naudoti amžius 18 ar daugiau 18

Panašūs produktai