Naujas 3000mah Telefono Baterija FX30 Už Motorola Moto X Pure Edition X Stiliaus Gryno X Stiliaus X+2 XT1570 XT1572 XT1575 Baterija

€10.97

-29%

€15.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moto e4 plus jutiklinis ekranas xt1770, xaomi a, razr, e52", motorola moto x plai baterija, jean xxxl, klasikinis "nokia", esminės telefono, veiksmo kamera xiaomi yi lite, pleistras r.

Naujas 100% 3000mah Telefono Baterija FX30 Už Motorola Moto X Pure Edition X Stiliaus Gryno X Stiliaus X+2 XT1570 XT1572 XT1575 Baterija 100% Išbandytas / atsargų Visi sklypas su sekimo numerį, Prašome susisiekti su didmeninės kainos, palankios kainos bus pasiūlyta birių kad Labai geros kokybės ir didelio kiekio atsargų dabar.

Prašome atidžiai perskaityti šiuos prieš perkant. ( Kai jūs perkate, jūs sutinkate su šiomis sąlygomis. )

1. Kai gausite paketą, prašome neatidaryti sklypo iš karto.Prašome naudoti mobilųjį telefoną, ar kamera įrašo visą vaizdą.Jei radote produktą, sugadintas,produktų skaičius yra neteisingas,Arba modelis neatitinka produkto.Prašome susisiekti su mūsų įmonės darbuotojai iš karto,Mes jums priimtiną atsakymą kaip įmanoma greičiau.(Jei nenorite įrašyti pilną vaizdo įrašą,mums Pasakė, kad produktas yra skaldytų, produktų skaičius yra ne teisė, modelis nesutampa.Mes negalime pripažinti.Mes turime pagrindo manyti, kad pirkėjas pats savaime nėra tinkamai įrengti, kad sukelti žalą, Melagingą pranešimą produkto kiekis.Tikimės, kad jūs galite suprasti.) Filmuoti Tai labai labai svarbu !!!

4. Prašome atidžiai stebėti gaminio nuotraukos ir gaminio modelius,Nes daug produktų modeliai yra labai panašūs.Kai nesate tikri, kad jūsų telefono modelio, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.Jei pirkėjas pats nusipirkau negerai produktą,Mes negali būti laikomas atsakingu.

5. Dėl skirtingų gamybos partijų, gali būti subtilus skirtumai tarp produktų ir nuotraukas,Tai neturi įtakos produkto kokybei.

6. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes ją išspręsti, gerai jums.Nereikia atidaryti ginčų atsainiai.

Rusijos Draugui Prašome Atkreipti Dėmesį: - užpildykite tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Suderinamos Prekės "motorola"
Kokybės Sertifikavimo charakteristika nemko
Tipas Built-in Li-Polimero baterijos
Telefono Tipas Smartfon/Smart Mobilųjį telefoną
Įrengimas Batterij/Backup/Bateria/Batterie
Savybės Li-jonų Polimerų keičiama baterija
Modelio Numeris Už " Motorola Moto FX30 Telefono
Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Baterijos Tipas Įkraunama Ličio Jonų Baterijų
Originalus ar Ne Originalus
Prekės Pavadinimas Wisecoco

Panašūs produktai