Formos dekoratyvinis akmuo smiltainis (5 akmenys)

€12.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: loft jungiklis, priedai veltiniams, vilna lempa, lempa metalo, industri lempos, pakabinti lempos, lempos palėpė, chandelie, dekoro palėpė, loft stiliaus, lempa.

Poliuretano forma dirbtinio akmens "smiltainis".Dydis ir forma yra 30*40 cm, plotas gatavus produktus, gautus su 1 отливки-0, 1 kv..M. (maždaug).Unikalių elementų forma-5 vnt.

Įspūdingas, легкоокрашиваемый, įvairaus dydžio akmenų, gana, seklių pagalbos.Dirbtinė gamtos sedimentacijos veislės, sudarytas iš Smėlio, derinami vienas su kitu, per tam tikrą laiką.Naudojimas: tiek fasadai, pastatų ir patalpų viduje.Tinka Savavališkai mozaikos,, paskirstymo, arba su siūlėmis iš siūlės.Dydžiai ir kiekis akmenų vienos formos (0,2 Kvadratinių Metrų): 18,4*18,4 cm. -1 Vnt, 27,6*9,2 cm. -1 Vnt, 18,4*9,2 cm. -2 vnt, 9,2*9,2 cm. 1 vnt.Visos plytelės (5 vnt.) vieną formą skirtingų tekstūros (ne pakartoti).Bendras plotas gatavų produktų, gautų iš vieno liejimo vieną kvadratinį aikštėje.Cm.Arba maždaug 0,1 aikštėje.M.Maksimalus storis yra židinys 13mm.

Forma pagaminta iš aukštos kokybės poliuretano-tai leidžia jums padaryti kelis liejiniai, tiek ant gipso ir betono.

Skaičius akmenys 5 vnt
Medžiaga Pu
Storio iš Akmens Apie 1,3 cm.
Pelėsių dydis 40*30 cm.
dydžio akmuo Разноразмер
Kilmės RU(Kilmės)

Panašūs produktai