Manikiūro Rinkinys, Poli Nagų Gelio Rinkinys Pusiau Nuolatinis UV Lako Rinkinys Su Lempa, Mirkymas Off Builder Gelio Rinkiniai Nagų Priauginimui

€6.27

-40%

€10.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: polygel saviland, polygel patarimas nagų rinkinys, uv lempa, rinkinys hnm, canni poli gelio rinkinys, nagų polygel, aquari, poli įrankis, moldes manikiūro, polygel, gelis nagų lakas rinkinys su led.

Pakuotės turinys: taip, Kaip parodyta paveikslėlyje Funkcija: 100% aukštos kokybės.Netoksiškas,nekenksmingas, bekvapis,jokios žalos organizmui.Pagerinti savo žavesio ir jums labiau gražus.Puikiai tinka stiprinti savo nagus ir padidinti blizgesį.Tinka asmeninės ir profesinės nagų salonai.Mes kruopščiai pasirinktos spalvos želė,ir pateikia įvairių spalvų schemą.Kaip naudoti: 1. Failo nago paviršius lengvai 2. Taikyti labai plonas sluoksnis, grunto sluoksnis, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 3. Pasirinkite tinkamą formą ir dydį neteisingų nagų patarimas. 4. Taikyti Poli pratęsimo gelio ant nagų formą, naudokite nagų dailės rašiklis su Slydimo Sprendimas, kad gelis sklandžiai. 5. Klijuoti jį į savo nekilnojamojo nagų ir įsitikinkite, kad jis visiškai kursuojančių-up, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 6. Pašalinti neteisingų nagų patarimas, apdailos formą ir lenkų jūsų nagai. 7. Taikyti viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 8. Dizainas jūsų nagai su jūsų patenkintas modelius.

1Pc SetA:

6W Nustatyti:

1Pc SetB:

Kiekis Vieną Rinkinį
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Poly Nail Gel Kit
Poli UV Gelio Rinkinys Pratęsimo gelio rinkinys
Naudoti Poli Nagų Extenison Gelio Rinkinys
nagų nagų manikiūro įrankiai
Nagų Dailė Išplėsti Builder Gelio Poli
Medžiaga Plastikiniai
Rinkinys nagų Pusiau Nuolatinis Lako Rinkinį
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Nagai nagų įrankiai rinkiniai
nagų rinkinys 6W Nagų Lempa
Modelio Numeris manikiūro rinkinys
Nagų Rinkinys nagų priauginimo geliu rinkinys
Tipas Poli Nagų gelio Rinkinys
Prekės Pavadinimas PHOENIXY
Stilius Nagų Meno Rinkinys
Nagų Priauginimo Poli Nagų Gelis Pratęsimo

Panašūs produktai