Korėjos Madingi vyriški Krovinių Šortai Prarasti Raišteliu Pusė Kelnės Atsitiktinis Banga Sup Streetwear Didelis Kišenėje Medvilnės Sporto Paplūdimio Kelnės

€8.96

-30%

€12.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų streetwear šortai, moteris violetine, šortai, džinsai, moterų šortai, pūkuotas, trumpas plaukti, paplūdimyje vyrai trumpas, ziajać, krovinių trumpas, pusė vyrų ziajać, moteriški streetwear krovinių šortai, atsistoti paddl.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prašome atkreipti dėmesį į informaciją apie mūsų produktus prieš perkant

PASTABA:

SPALVŲ NEATITIKIMAS

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimas,backgroud ir kt.Tačiau,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

TINKA PROBLEMAS

1.Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra apie 1-3cm matavimo,prašome nesuteikia mums blogas peržiūros. 2.Jei turite kokių nors problemų dėl produkto,jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

3. Tai yra Azijos Dydį, paprastai 2-3 dydis mažesnis nei ES ir JAV dydžio.Jei nešiojate ES/JAV dydis L,jūs galite pasirinkti savo dydį XXL arba XXXL.

4. Paprastai, mes galime atsiųsti jūsų užsakymą per 3 dienas po apmokėjimo, Jei ne, prašome susisiekti su mumis patikrinkite, ar problema.

Tinka Tipas Laisvas
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis Vyrų/Moterų /Paauglių /Merginos/Vyrai/Moterys
Juosmens Tipas aukštas
siūlome Dropshipping/Whosale/Custom
Medžiaga Super elastingas,Greitai sausas,Kvėpuojantis,stretcy
Stilius Atsitiktinis
Ziajać Stilius Haremo Kelnės
Apdaila Kišenės
Parama Dropshipping Ir Didmeninės
Sezonas Pavasaris/Vasara
Ilgis Knee Length
Uždaryti Tipas Raišteliu

Panašūs produktai