Animacinių filmų 3D Vaikai Kuprinė Mielas Pliušinis Mergina Sodo Krepšys Berniukas Kuprinė Mokyklos Studentas Juosmens Krepšys, Mada Vaikams, Kelionių Saugojimo Krepšys

€4.15

-39%

€6.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaunimo kelionės krepšys, l pliušas, suaugusiųjų kuprinė, pliušinis corgi kuprinė, mids juosmens krepšys, auto sunkvežimių duomenys, bobo choses star kuprinė, 3d vadovas kuprinė, vystyklų girl, drabužių ladys vaikai.

Pavadinimas: Vaikų kuprinės

Medžiaga: Trumpas pliušas

Dydis:25cm*20cm*7cm/9.8 į*7.8 į*2.7 H*L*W)

Modelio tipas: mielas animacinių filmų

Produktų Sąrašas:1/Vnt kuprinė

Pastaba: (1cm = 0.3937 cm) Prašome leisti 1-2cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Super minkštas ir spalvingas-tai pliušinis vaikiška kuprinė turi gražių spalvų ir yra labai minkšti.Tai aukštos kokybės medžiagos (pvz., super minkštas poliesterio ir pliušas), užtikrina papildomą ilgaamžiškumą ir skalbti mašinoje.

Nuostabi dovana-tai pliušinis vaikiška kuprinė taip pat gali būti naudojama kaip dekoracija vaikų darželiai.Saldžiąsias dovanas vaikų gimtadienius, Kalėdų ir Padėkos.Ideali kuprinė kūdikiui, darželio ir vaikų miegamojo puošmena.Įterptųjų gyvūnai taip pat gali sudaryti patrauklias dovanas savo vaikams.

Aukštos kokybės, pagaminti iš aukštos kokybės, saugus ir aplinkai draugiškas minkštas pliušinis audinys + PP medvilnės užpildymas.Gali būti plaunami.

Puikiai atlikti viduje-kuprinė sveria tik 90g, kuris yra labai tinkama jūsų vaikams eiti į zoologijos sodą, žaisti parke, eiti į darželį, eiti į darželį, kelionės ir kitų veiklos lauke visą dieną.Tuo pačiu metu, jūs galite įkelti vaikų elementus, pavyzdžiui, servetėlės, užkandžiai, knygų ir kūdikių buteliukai kartu.

Tinkamas amžius 2-4Years senas
Elemento Ilgio 20cm
Elemento Tipas vaikai kuprinė
Pavadinimas vaikai kuprinė
Stilius studentų kuprinė
tem tpyle Kasdien Kuprinė,studentas mokykla
Elemento Aukštis 25cm
Elemento Plotis 7cm
Pagrindinė Medžiaga Medvilnės Audinio
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma į mokyklą laikotarpis Vaikų darželis, mokykla
Modelio Numeris 2020-0820-
Prekės Svoris 0.09kg
Medžiagos Sudėtis Trumpas Pliušas
Tipas Kuprinė
Suitbale Už užkandžiai,žaislai,saldainiai
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kuprinė Naudojimo Shcool kuprinė
Lytis Berniukams,Mergaitėms

Panašūs produktai