Vestido de noiva Vestuvių Suknelės 2019 Kamuolys Suknelė Puikiai seksualus iliuzija aukštas žemas spagečiai dirželiai šalies promenadzie suknelė vestuvinė suknelė

€110.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vešlus vestuvinė suknelė, korsetas suknelė ilgai, suknelė weding, suknelė wed, baltoji arbata ilgis vestuvinė suknelė, trumpa vestuvinė suknelė 2021, puošnios kamuolys suknelė vestuvių suknelės, steampunk suknelė kelnės, gala kamuolys suknelė suknelė, trimitas aukštas žemas vestuvinė suknelė.

Užpildykite šią info ir išsiųsti ją mums, kai jūs pateikiate užsakymą.Ačiū

1.Krūtinė =___ cm

2.Juosmens =____ cm

3.Klubų= ____cm

4.Petys į petį= ____ cm

5.Peties iki juosmens = ____ cm

6.Juosmens iki grindų (be batų) =____ cm

7.Petys į grindis (be batų)____ cm

8.Aukštis =_____ cm (iš viršaus galvos iki grindų, be batų)

9.Aukščio Kulniukai _____cm

10.Suknelė color =______(kaip nuotraukos rodo, spalvos ar Bet kokią spalvą pasirinkti ,Nuoroda mūsų Spalvų paletę)

11.Suknelė atgal : užtrauktukas arba nėriniai-up atgal ? _____ (Siūlau naudoti nėriniai-up)

12.Jūsų Kontaktinis Telefono Numeris : (būtina) _____( pasakykite man savo telefono numerį .Paštininkas reikia, kai suknelė atvykimo . )

Pastaba: jeigu jūs turite suknelė specialieji reikalavimai , prašau pasakyti, kai jūs siųsti man matavimai .

Aprašymas

1. Medžiaga:

Medžiaga: Visi mūsų vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, eveing suknelę, promenadzie suknelė, bridesmaid suknelę, šalis suknelė, mamos suknelė nuotaka, gėlių mergaitės suknelė ir kitų vestuvių priedai yra pagaminti iš aukščiausios klasės medžiagų.Jei klientai reikalauja naudojant kitų audinių, pavyzdžiui, šilko, satino, medvilnės, neturime jokių problemų suteikti klientams\ " prašymo.

2. Minimalus užsakymas:

Minimalus Užsakymas yra 1-2 VNT./stilius/spalva/mix dydžių.Visi mūsų vestuvių suknelė, vakarinę suknelę, promenadzie suknelė, bridesmaid suknelę, mamos suknelė nuotaka, gėlių mergaitės suknelė yra ne MOQ limitied.

3. Švinas Laikas

Gamybos metu vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, eveing suknelę, promenadzie suknelė, bridesmaid suknelę, mamos suknelė nuotaka, gėlių mergaitės suknelė yra 15-25days pagal jus užsakymo kiekio.Už skubėti, kad, mūsų gamybos laikas yra 3-7days.

4. Pakavimas

Visiems mūsų vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, vestuvių suknelė, eveing suknelę, promenadzie suknelė, bridesmaid suknelę, mamos suknelė nuotaka, gėlių mergaitės suknelė, vienas gabalas vienas poliesterio krepšys!

5. Pristatymas:

Išsiuntė TNT, UPS, FedEx, DHL, ar AVS priklausomai nuo pateikimo rinkai formos į jūsų prašymą

Laivybos laikas: 4-7days, TNT, UPS, FedEx, DHL

6. Individualizuotos Dizainas:

Jei galite\'t rasti stilius jums patinka mūsų kolekcijos, mes galime padaryti, suknelės savo dizainą.Galite siųsti mums nuotraukas modelius, net eskizai savo dizaino kitų stilių jums patinka, ir mes norėtume, kad kopijos pagal jūsų specifikacijas.Po finišo, mes imsimės išsamias nuotraukas ir siųsti juos elektroniniu paštu, kad jums patikrinti juos advancely, tada siųsti pasiruošę sukneles jums.Jei jums nėra įvykdytos, mes padarysime keisti suknelės, kol jūs esate patenkintas su jais.

Mes laukiame vestuvių suknelė, vakarinę suknelę, promenadzie suknelė, bridesmaid suknelę, gėlių mergaitės suknelė, mamos suknelė nuotaka ir kitų vestuvių priedai OEM paslaugos.

TAI JŪSŲ ATSAKOMYBĖ, KAD ŽINOTE SAVO DYDĮ.Siekiant užtikrinti tikslius matavimus, mes rekomenduojame, kad jūsų matavimai profesionali siuvėja.Jei jūs negalite gauti profesionali siuvėja imtis savo matavimai, jūs turėtumėte sekti šį vadovą, norėdami užtikrinti tinkamą tinka.Prašome Atkreipti Dėmesį:

. Jūs visada turi kažkas imtis savo matavimus, fiziškai matavimo sau, bus suteikti jums su netikslius skaičius, todėl prašome kas nors jums padėti.

. Vestuvių apranga dydžio skirtingai nei nešioti drabužius.Labai svarbu, kad jums naudoti šį vadovą, kartu su dydžio diagramos, siekiant padėti jums nustatyti savo dydį, siekiant sutaupyti laiko ir pinigų.

. Jums reikia pasiimti savo matavimas apatinius jums bus nešioti su vestuvių suknelė.

. Įsitikinkite, kad atsistoti tiesiai, rankas atsipalaidavęs žemyn jūsų pusėje.

. Palyginti šiuos matavimus su mūsų dydžių lentelė ir jums turėtų būti gerai tinka.Šios diagramos matyti, kaip išmatavimai yra susietas su dizainerio dydžių.Šie matavimai atliekami, siekiant nustatyti arčiausiai dydis turi būti užsakyta.Jei jūsų matavimai rodo viena dydį "krūtinė", ir kitą dydį "juosmens ir (arba) klubų", mes rekomenduojame užsisakyti pagal didžiausią matavimas.

Tiksliai matuoti kitą informacija:

Krūtinė: Nėra jūsų liemenėlės dydis!Imtis juosta aplink nugaros ir jį visoje savo spenelių linijos (paprastai galo dalis, krūtų).Jūsų rankos turi būti atsipalaidavęs, žemyn jūsų pusės.

Juosmens: Tai yra mažiausias dalį savo juosmens.Paprastai it\ \ 's colių, arba tiek virš savo bamba.

Hip: aplink klubus ne galo taško, atkreipiant dėmesį į tai, kaip toli į apačią nuo juosmens, kad esate matavimo.

Petys į petį: reikia Tik suknelė su rankovėmis.Tai yra plotis savo pečių.

Įmova su Įmova: Tai yra atstumas tarp jūsų du spenelius.

Petys Į Įmova: Start juosta per petį ir įvertinti žemyn į savo spenelių.

Peties Iki Juosmens: Start juosta per petį ir įvertinti žemyn į jūsų juosmens linijos, Tegul juosta visoje savo krūtinės.

Rankos apimtis: Šis matavimas suteikia man dydis rankovės anga, kad jums yra patogus dėvėti.Šis vertinimas yra visiškai subjektyvus, ir jūs galite padaryti tai taip giliai ir taip griežtai, kaip jums yra patogu.

Bicepso apimtis: maždaug ranka prie galo dalis žastą

Juosmens iki Hem (Ju Dydis): Priemonė nuo savo Gamtos Juosmens, jei norite hem būti.Tai yra GRYNOSIOS DYDIS (Be batų).

Visas ilgis (Neto Dydis: nuo Peties iki kojų): Tai yra ilgis nuo peties iki kojų (Ne batai).Jums turėtų stovėti vertikaliai, o jūsų kojos turi laikyti kartu.Tegul juostos, po jūsų krūtinė (kulminacija) priekyje ir palikite natūraliai.

Kulniukų aukštis: pasakykite man savo batų aukštis, kai jūs tuoktis,

Paskutinį svarbu: Prašome pasakyti, kiek aukštas jūsų yra be batų.Prašome Siųsti elektroniniu paštu su mumis ir užpildyti šią formą (Jums reikia išmatuoti visus dydis).Pastaba: Net ir už standartinio dydžio užsakymą, prašome pateikti mums jūsų matavimas per daug.

Atgal Dizainu Mygtukas
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza
Iškirpte Troškinti
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Traukinys Katedra/ Royal Traukinys
Tikrasis Vaizdai Taip
Nėščioms Moterims, Taip
Prekės Pavadinimas La MaxPa

Panašūs produktai