50 vienetų 45x15mm skaidrus lipdukas individualus baltos spalvos laišką makiažas, blakstienų atveju, lūpų blizgesys etiketės lūpų asmenybė savo logotipą

€5.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: privat etiketės, lūpų blizgesys, vyrų lūpų balzamas, du kartus pabaigos lūpų linijinės, asmeniniams poreikiams privačios etiketės, cosmet, 24 val. lūpų blizgesys, jum lūpų atveju, custom taurės lipdukai, dot lipdukas, popierius, paprastas aišku, lūpų blizgesys.

Prašome perskaityti šią:

Galiu tik kurti etiketes, kad turi tamsesnės spalvos raidės/emojis.Nuo ženklai yra aiškios,šviesios spalvos nėra rodomi ant etikečių, kai jie taikomi, kosmetikos vamzdžiai ❤❤❤❤❤ Jei pagal imties dydis, prašome užsisakyti tiesiogiai ir pasirinkite kiekį, tada susisiekite su manimi, man pasakyti individualų teksto turinys, Jei jums reikia pritaikyti kitus dydžių, prašome patvirtinkite, kad produktas atitinka man, pagal tokį formatą, ir aš pacituoti jums: 1. Forma: stačiakampis arba apskritimo 2. Dydis: ilgis x plotis arba skersmuo-XX 3. Kiekis: XX 4. Individualų turinys: teksto dalis, jei yra logotipas išsiųstas forma, didelės nuotraukos, kiti dokumentai gali būti siunčiami į mano elektroninio pašto: [email protected] ir palikti pranešimą į mane.

Modeliai pasirinkti iš

Kai kurių klientų gaminio nuorodos

Dėmesys dizaino, profesionali spausdinimo įranga

Vežimą:

Mes naudojame reguliaraus oro paštu siųsti mūsų lipdukai, mes laivas visame pasaulyje, Pristatymo laikas paprastai trunka nuo 7 iki 14 dienų, priklausomai nuo šalies ir regiono nesivaržykite, parašykite mums laišką ir paklausti, mums per ali express pranešimo lange, arba su ali express online pokalbių funkcija

Apie logistikos:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie pokyčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Medžiaga Popierius
Specifikacija Multi-piece Package
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai