Nemokamai shipping6 Vienetų E14 juoda Europos kaustytomis geležies šviestuvai/klasikinės žvakių sietynas/miegamojo liustra

€51.25

-29%

€73.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fojė kaustytomis geležies šviestuvai, šviestuvai juoda, žvakidė, žvakė stiklas žvakių laikiklis, šiuolaikinio parduotuvėje liustra, apvalaus šviestuvo žvakė, chandelie, žvakė chandelie, pilka stiklo rutulį pakabukas šviesos, f ledo liustra.

Nemokamas pristatymas!6 Gabalus E14 juoda Europos kaustytomis geležies šviestuvai/klasikinės žvakių sietynas/miegamojo liustra

Naudojimas:

Namų apšvietimas,miegamojo,restoranas,virtuvė,balkonas,veranda,den,prieškambario;įvairių komercinių apšvietimas,Restoranas,Baras, baras,prekybos centrai,parduotuvės,parduotuvės.

Aprašymas:

1.Dydis:ø450 mm×H370mm, Grandinės ilgis 30CM

2.Medžiaga: geležis+PVC

3.lempos laikiklis:E14*6 Gabalus(neįeina lemputės)

4.Input Voltage: AC85V-270V , Nominali galia:6*25w/40w/60W

Perkant Pastaba:

Pirkėjas yra visiškai atsakingas patvirtinti suderinamumo įsigytų su jų Dydį.Visi sandoriai yra galutiniai.

Jei turite kokių nors kitų reikalavimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Garantija ir grąžinimo Politika:

Mes visada taikant save, geriau savo paslaugas visiems mūsų vertingų klientų.Toliau pateikiama keletas klausimų, mūsų Garantija ir grąžinimo Politika :

1. Šis punktas yra VISI visiškai NAUJAS ir originalus gamyklos lange ir pakavimo, visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

2. Paprastai, mes suteikiame 1 metų garantija vartotojui, kad mūsų LED žibintai.Jei led žibintai buvo suskirstyti į du metus dėl kokybės problemų, mes jį pataisyti nemokamai. (Išskyrus sugadintų daiktų ar netinkamą jų gavusi).

3. Prieš grąžinant prekes, prašome kontaktai mus visų pirma aptarti klausimai kyla.Tuo tarpu prašome pranešti mums, ką defektus, pašalinti netinkamo naudojimo. 90% laiko mes galėsime išspręsti problemą, suteikdama techninę paramą, kad jums nereikėtų siųsti nieko atgal.

4. Jei yra nepataisomų defektų, prietaisai, jūs galite grąžinti juos atgal į mus dėl remonto arba pakeitimo, pagal mūsų dvylika mėnesių garantija.

5. Paprastai, mes rekomenduojame jums grįžti netinkamų prekių siunčiant juos Paštu Office ir EMS o ne per kurjerius, kaip DHL, UPS, FEDEX ir TNT.Paprastai tai užtruks 7-15 dienų grąžinti prekes mums Paštu Office ar AVS.

6. Grįžti laivybos mokestis atsako iš pirkėjo.

Laivybos ir tvarkymo:

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

2. Siekiant užtikrinti saugumą savo prekes greitai gavo, mes siūlo įvairių laivybos metodus, kad atitiktų jūsų poreikius, Laivų Paštu, Oro paštu, per 5 darbo dienas po pilno apmokėjimo gavimo.Vežimas paprastai trunka 15-45 dienų visame Pasaulyje.Mes taip pat teikiame tarptautinių Išreiškė pristatymo, pavyzdžiui, EMS, DHL ir UPS,papildomų laivybos mokestis yra reikalingas.Pristatymo laikas gali skirtis, priklauso nuo imtuvo vietą.

Prekės bus pristatomos per kurjerių teikia :

A(Laivybos mokestis atsako iš pirkėjo): EMS (7-14days) , DHL (5-7days) , ir "FedEx" (7-14days).

B(Nemokamas Pristatymas): LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus Kinija, Belgija, Liuksemburgas, Italija, Vokietija ir Kroatija),Belgija, Liuksemburgas, Italija, Vokietija ir Kroatija klientams priimtina tik didmeninė,prašome susisiekti su mumis prieš perkant.Į Hongkong Post Oro Pašto ir Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 10-20 darbo dienų atvykti.Kartais, kaip custome problema ir oras problema,ji bus vėluoja keletą dienų.Ji gali būti net iki 30 dienų.

Susisiekite su mumis :

1. Mes esame Gamintojas LED šviesos buitinių, komercinių ir kraštovaizdžio akcentas.Mes teikiame OEM&ODM paslaugas ir gamyba pagal jūsų užklausą.

2. Mes?vėl čia ir pasiruošę jums padėti su bet kokių klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkti

3. Tarnavimo laikas: nuo 9:30 iki 5:30 pm PST, pirmadienį per.Penktadienio (išskyrus atostogas), jūsų laišką bus atsakyta kitą darbo dieną, jei gauna po 5:30 pm arba per savaitgalį.Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Dėl laiko juostų skirtumo, prašome leisti iki 2 darbo dienos gauti savo el. pašto atsakė.

Garantija 2 Metai
Apdaila Geležies
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Lempų Gaubtų Spalvos juoda
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Įtampa 85-265V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Pritemdomi No
Yra Lemputės Įtraukti No
Prašymas Valgomasis
Prekės Pavadinimas MUCHTING
Modelio Numeris D001
Maitinimo Šaltinis AC
Diegimo Tipas grandinės pakabukas
Sertifikavimo ROHS
Medžiaga Metalo
Stilius Šiuolaikinio
Šviesos šaltinių skaičius 6
Technics Dažytos
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Pagrindo Tipas E14
Savybės derliaus liustra
Vieta Viešbučio Kambarys
Korpuso Medžiaga Geležies

Panašūs produktai