5.8 G 3 Kanalo Video Switcher 3 Modulis taip Vaizdo jungiklių Blokas FPV Kamera Quadcopter

€3.43

-29%

€4.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: digital video switcher, ar fotoaparatą, fpv rc832, hd switcher, fpv kameros kabeliai, kamera switcher app, fpv jungiklis, alfa fotoaparatas, fpv switcher, fpv kamera, wifi modulis.

5.8 G 3 Kanalo Video Switcher 3 Modulis taip Vaizdo jungiklių Blokas FPV Kameros Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Kiekis:1pcs 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Šį modulį galima prijungti 3 video šaltinius ir galite perjungti įvairių vaizdo šaltinių su 3 pozicijos perjungti į antžeminės stoties.Jeigu turite keletą kamerų, dėl savo lėktuvu, tai yra tai, ko jums reikia. 3 kanalo Transliavimo, modulio,priima didelės spartos vaizdo perjungimas chip,veiksmingai sumažinti vibracijos vaizdas.Valdymo kanalo gali būti bet proporcingas kanalo arba 3-padėties perjungti kanalą. (2-pozicija perjungti kanalo gali tik pereiti per dvi vaizdo įvesties signalai Modelis: PV3IN1 Dydis: apytiksl. 4.0*1.8*0.5 cm Įėjimo įtampa: 4.8-6 V Įvesties kanalai:3 Išėjimo kanalas: 1 Vaizdo signalas varža: 75Ω Uosto ""ir"" yra vaizdo signalo įėjimas,IN1,IN2,IN3,IŠ vaizdo išėjimas ""-"" yra negtive polių,""+"" sustabdyti","S"" gauna Vaizdo signa Pakuotė: 1 x Video Switcher Modulis

Pastaba: jei turite kokių nors klausimų ar problemų, gavę sklypą, prašome susisiekti su manimi pirma , aš esu geras ir sąžiningas pardavėjas, tikrai gali išspręsti gerai jums, nepalikite mums neigiamų atsiliepimų, ačiū.

Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Techniniai parametrai Vertė 5
Modelio Numeris 3 Kanalo Video Switcher Modulis
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Prekės Pavadinimas Readytosky
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai

Panašūs produktai