Rankovės Dėklas Case for HP ENVY 13 / X2 / X360 / Paviljonas 11 / 13 / 15 / X2 / X360 / Pro 14 - Balansinė Užtrauktukas Nešiojamojo kompiuterio Krepšys

€8.09

-26%

€11.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamojo kompiuterio dėklas, hp klaviatūros ženklas, mac book air 13 atvejų etui, bostanten nešiojamojo kompiuterio krepšys moteris, hp x360 klaviatūros pakeitimas, atveju huawei matebook d13, nešiojamojo kompiuterio krepšys 15 6 colių vyras, byla hp pavilion g6, žaidimas nešiojamas kompiuteris, Hp pavilion 15.

Prekės Aprašymas:

Būklė:100% visiškai naujas Funkcijas, kaip rankovė ir rankinės Šį rankovės yra puikus dizaineris atveju, siekiant apsaugoti ir turėti savo nešiojamą kompiuterį. -Pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui nailono ir minkštutis flanelė kamšalu pamušalas, galima apsaugoti savo kompiuterį nuo smūgio Atveju, staiga sumažėjo, įbrėžimams, dulkių, aliejaus ir pan.Šoninės kišenės atveju idealiai tinka saugoti mažus elementus, mobilųjį telefoną, rašikliai ir bloknotai, siūlanti patogiau.kt. -Su Nešiojamų rankena, skirta saugiam tvarkymui ir atlikti savo kompiuterį. Plonas ir lengvas, ne birių savo kompiuterį į viršų ir gali lengvai pastumkite į savo portfelį kuprinė ar kitas krepšys.

Stilius Verslas
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Pakuotė Taip
Lytis Unisex
Tipas Nešiojamas Rankovėmis
Prekės Pavadinimas AmaBe
Modelio Numeris 11.6 colių/12inch/13.3 colių/14inch/15.6 colių
Taikytinos Modeliai HP
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai