Australija Swisse Organinių Vitex Remti Moterų Moterų Reprodukcinės Sveikatos Menstruacinio Ciklo Reglamento PMS, Menopauzės Simptomų palengvinimo

€27.86

-50%

€55.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: breylee spuogų gydymas, veido serumas veido, 100mg, australija įkrovos, skausmas laikotarpis, menopauzė, isoflavon, dismenorėja, ug moterims, menstruacijų skausmas, naftos seksualinės.

Swisse Ultiboost Didelio Stiprumo Ekologiškų Vitex yra aukščiausios kokybės, didelio stiprumo formulė remti moterų reprodukcinę sveikatą.

Moterų Reprodukcinė Sveikata : Ši formulė yra organinių vitex, kuris buvo tradiciškai naudojamos Vakarų Vaistažolių Medicina remti moterų reprodukcinę sveikatą.Ji taip pat padeda išlaikyti moters hormonų balansą.Mėnesinių Ciklo Reguliavimas: Vitex buvo tradiciškai naudojamos Vakarų Žolinių vaistų, padėti reguliuoti menstruacijų ciklą ir stabilizuoti nereguliarios mėnesinės.

PMS Simptomų palengvėjimo : Vitex buvo tradiciškai naudojamos Vakarų fitoterapija, kad padėtų sumažinti bendrą simptomai PMS, įskaitant įtampą, moodiness, dirglumas, pilvo pūtimas, skysčių susilaikymas ir galvos skausmas.Jis taip pat buvo naudojamas tradicinės Vakarų Žolinis Vaistas padėti sumažinti krūties skausmas ir patinimas, susijęs su pms laikotarpiu.

Menopauzės Simptomų palengvinimo : Vitex buvo tradiciškai naudojamos Vakarų Žolinis Vaistas padėti sumažinti simptomus, susijusius su menopauzės.

Sertifikuotų Ekologiškų: Swisse Ultiboost Didelio Stiprumo Ekologiškų Vitex sudėtyje yra sertifikuotų ekologiškų vitex agnus-castus.Swisse Ultiboost Didelio Stiprumo Ekologiškų Vitex buvo suformuluoti remiantis mokslo ir tradicinių įrodymų, užtikrinti aukšto stiprumo ekologiškų vitex formulė patogu, vieną dieną dozės.

Dydis: 60 Pack

Svoris 0.2
Mokestis Vienetas Buteliai
Feature4 PMS Simptomų palengvėjimo
Feature2 moterų reprodukcinės sveikatos
Feature1 remti moterų reprodukcinės sveikatos
Sertifikavimo TGA
Prekės Pavadinimas swisse
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Pakuotė Butelis
Feature3 Mėnesinių Ciklo Reguliavimas
Kiekis 1500mg 60 Tablečių
Feature5 išlaikyti moterų hormonų balansą
Tinkamumo Laikas 2022.8

Panašūs produktai