Laeacco Mados Drobės Plakatas Abstrakti Tapyba Paprastumo Juoda Balta Modelis Spausdina Sienos Nuotrauka Modernių Namų Kambarį Dekoro

€4.21

-29%

€5.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: savo mąstymą, emma watson hd, dessins viking, įdomu, geltona, elgin klavišą užraktas, kristalai butai, džinsinio audinio tikro kailio, cabriolet ikea, Variklio Gaubtų.

Priminti Gerbiami klientai apie tai, kas Svarbu:

Apie Gaminio Detales ir Pakuotė:

1. Medžiagos yra Aukštos kokybės blizgus drobės, Impregnuotos ir apsaugos nuo Saulės,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka,atsparus vandeniui -Pastaba:-Tai neįrėminti paveikslai valcavimo, ne už kadro, o ne viduje rėmo.Jūsų patogumui kalno rėmo,mes paliks 3cm baltos sienos aplink drobė, tapyba. 2.Čia mes naudojame cm vienetas apskaičiavimo,1 centimetras yra maždaug 0.39 cm,ir 1 Colis yra apie 2.53 cm. 3.Mes galime pritaikyti bet kokio dydžio ir nuotraukas jums reikia.Jei norite tinkinti,kviečiame susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą. 4.Mes priimame Didmeninė,Lašas Laivybos ir Individualizuotos Spausdinimas Picuture & Dydžių yra.Apie Laivybos Detalė: Visos pakuotės bus išsiųsti per 1~2 darbo dienas po apmokėjimo(Trumpas tvarkymo laikas ir nemokamas pristatymas), paprastai ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų,jei norite žinoti, kokių klausimų dėl prekių pristatymo,susisiekite su mumis.Pastaba: Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; - Kartais tikėtis pristatymo terminas gali priklausyti nuo muitinės, oro ir pan.,kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiku; Apie Paslaugų Išsamiai: 100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos,prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Nes neigiamų atsiliepimų negali išspręsti bet kokią problemą,taigi, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš adresatą.

Originalus Taip
Rėmelio režimu Įrėminti Veidrodžiai
Modelio Numeris AAWH009040
Formos Vertikalus Stačiakampis
Prekės Pavadinimas laeacco
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Forma Vieną
Prašome pranešimas Prekės yra tik Drobė, Tapyba (NR. Įrėminti)
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dydis Aprašymas 1ft=30.48 cm
Dalykai abstraktus
Paramos Bazės Drobė
Dydis According to option(width x height), Unit
Kosmoso programos Gyvenamasis Kambarys / Miegamasis / Vaikų Kambarys / Vestuvių Papuošimas
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai