Profesinės fotonų odos atjauninimo aparatas PDT LED Šviesos terapija, RAUDONA, MĖLYNA spalva pigmentacija, odos apdorojimo įrenginiai

€70.65

-14%

€83.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angel pagalvė, led pdt, led quantum, 3mhz, led odos terapija, terapijos led, led fototerapija, dhl, prietaisas led, lazerio raukšlių.

Pro Fotonų Raudona Mėlyna LED, Odos Atjauninimas Spuogai Išgydyti IPL Šviesos Terapija Raukšlių Gydymas, Odos Sugriežtinimas Anti-Senėjimo Mašina

C olorful L skrydis trumpas Įvadas:

1. C olorful šviesos ištisinis spektras , pradedant nuo 510nm iki 1200nm, jis yra lygus, em, tai daug lazerio šviesos , ir ji gali efektyviai išgydyti daugybę odos ligų.

2. NAMI Impulsas, šviesos liuminescencija, bet negadina jūsų oda, saugus ir be šalutinio efekto; savo ypatingą wavelengh gali būti naudojamas irradiat ing žmogaus organizme, ir gali prailginti arba sutrumpinti švitinimo metu,be deginimas, odos, sukant juoda ir pan.

3. T jis energijos švitinimo gali skatinti ląstelių augimą iki 5 kartų per pradedant citochromo , ji gali skatinti paversti dekstrozė į ATP ir padidinti energijos ląstelių ' s metabolization siekiant skatinti gaminti daugiau kolageno, baltymų.Skirtingų šviesos turi diffenrent poveikį odai.

Aparatas " Darbo Teorija:

I t sudaro raudonos ir mėlynos šviesos.Per raudoną šviesą švitinimo, galima įjungti daug fermentų s , pavyzdžiui catalase ir kt.ir sumažinti chroma kai kurių nereikalingų spalva amino kai kuriuos audinius, paspartinti dengimo hepatin , baltymų, ir fibrino ir padidinti audinių ' s apykaitą.Mėlyna šviesa vaidina vaidmenį, atsipalaiduoti odos ir ligamenta .T jis aparatai gali suminkštinti trombas , atsikratyti blowzy veido, eritema , nenormalus splash , pašalinti fattiness, būti prieš arba atsikratyti raukšles, šalina dėklas ir juoda orbitoje , balinti, gyvinti ir apsaugoti odą.

Gydomasis Poveikis:

1. Raudona : būti tinkamas bet odą, skatina kraujo apytaką, ir regenarate kolageno baltymų siekiant sklandžiai odą ir gydo xerodermia , exuviation , peraugti los ing plaukų ir folliculosis .

2. Mėlyna : būti tinka jautriai, naftos, ir comedo odos - sumažinti ir pašalinti spuogų bacilus pašalinti spuogai, sraigės , skatinti baltymų junginys su oseinas , įjungti odą, sugriežtinti techninis odos ir gravidity winkle.

I t ramybės gydomąjį poveikį, irradiating kaktos , ir taip pat gali padaryti kūno ir emocijų, atsipalaiduoti, ir dirbti skausmas, gore , atsipalaidavimo ir ramybės.

E ffic a cy :

1. W hiten Odą ir Pašalinti raukšlių: skatinti gaminti kolageno ir regeneruoja odos ląsteles, pagerina veido ir galvos odos, sumažinti laivų dilatacija , sumažinti wrikle, ir tada padaryti oda balta, minkšta ir elastinga;

2. Išnyks P igment : selectiv ely sunaikinti ląstelių melanino , tokių kaip flecker , chloasma ir kt.pasiekti baltos spalvos poveikį.

Veikimas:

GREITIS : paspauskite jį, buvo su raudonu lilght nuoroda, L, M, H-trys lentynos rinktis, o tada paspauskite Išjungti.

PUTOJANTIS : paspauskite, LED mirksi, tada VADOVAVO toliau skleidžia šviesą aother touch.Abu bus traukiama iš eilės.

APYVARTĄ : Kai aparatas įjungtas, LED raudona pirma, palietus vėl yra mėlyna, aother touch yra raudonos ir mėlynos spalvos, prisilietus toliau, raudona dar kartą.T ei bus traukiama iš eilės.

T jis laikmatis nutylėjimą yra 15minutes, visi funkciniai mygtukai turi atitinkamų požymių, žibintai, išskyrus APYVARTĄ

Gamybos procesas Mašina Padarė
Standartinė Įtampa 240V
Prekės Pavadinimas KWD
Svoris 0,9 kg
Tipas spuogai
Funkcija Odos Atjauninimas
Maitinimo Šaltinis AU
Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 110V-220V

Panašūs produktai