Juoda ir Balta Ispanija Madridas Miesto Žemėlapį Meno Kelionės Spaudinių Spausdinimo Drobės Tapybos Kambario Sienų Apdaila Freskos Derliaus Kambario Dekoro

€6.50

-12%

€7.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai žemýlapio, londonas, madrido plakatas, londono žemėlapis plakatas, londono žemėlapis, per visą sieną pasaulio žemėlapis, mitsubishi gto, collins pasaulio sieninis žemėlapis, dubajus žemýlapio, paveikslas madrido "real".

Apie Laivybos

1. Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas po apmokėjimo buvo comfirmed platformos.

2. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Apie Atsiliepimą

1. Jūsų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, mes jums siūlome 5% nuolaidą kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

2. Jei iškyla Kokybės Problema/Pakavimo Žalą/Color Klaida/Dydis Klaidos ir pan, grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Apie Tarifus

Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimo tarifai yra pirkėjo pareiga.Jei pirkėjas atsisako mokėti muitų tarifų ir pakuotė yra grąžinami arba sunaikinta,mes negali išsiųsti ar grąžinti jums.

Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Dalykai Natiurmortas
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Rėmas No
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Drobė Spaudiniai
Formos Vertikalus Stačiakampis
Modelio Numeris jsmap16
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Paramos Bazės Drobė
Originalus No
Technics Purškiamojo Dažymo
Vidutinis Aliejus

Panašūs produktai