0.79-12.6 Stiklo Butelis Pjovimo Įrankis, Profesionalus Butelių Pjovimo Stiklo Butelis-Pjovimo Įrankiai, Plytelių Pjovimo Stiklo Cutter

€5.71

-4%

€6.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo plytelių pjovimo rinkinys, butelis cutter elektros, bottl cutter, custom stiklo cutter, kūrybos stiklo butelis pjovimo įrankis, iškirpti stiklo įrankis, Sumažinti popieriaus, stiklo plytelių pjovimo, keramikos pjovimo įrankis, sigma plytelių pjovimo uk.

0.79-12.6 Stiklo Butelis Pjovimo Įrankis, Profesionalus Butelių Pjovimo Stiklo Butelis-Pjovimo Įrankiai, Plytelių Pjovimo Stiklo Cutter

Savybės: Lengva naudoti, lengva laikyti ir daugiau estetiškai malonus.

Perdirbti stiklo butelius ir stiklainius ir padaryti funkcionalus kūrinys.

Tinka daugumai alaus, vyno gėrimo stiklu aplink butelių.

Ekologiškos medžiagos, išskirtinį dizainą, yra saugus ir patvarus.

Tiesiog vieta jūsų butelis paramos prietaisas, taikyti tinkamą slėgį, ir pasukti.

Specifikacijos: Spalva: Skaidri

Pjovimo Ilgis:20mm-320mm / 0.79"x12.6"

Pjovimo Diametras:20mm-230mm / 0.79"x9.06"

Pjovimo Dydis: 18cm*15cm*5cm / 7.87"x5.91"x1.97"

Pakuotės Turinys: Tai priklauso nuo to, ant pakuotės galite pasirinkti.Pavyzdžiui, yra tik vieną produktą, dėl nuotraukų rinkinio, galite pasirinkti, ir tai yra viena.

pastabos: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti šiek tiek klaidų.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Jums reikia tik paspausti ant "sekti" dviem sekundėms ir mes tapti VIP nariu.Mes turime loterijoje kas mėnesį ir kas ketvirtį: nesvarbu, ar tai riba kuponai arba nemokamus bilietus į visą tinklą. 1. Intervalas ne riba kuponai yra nuo $5 iki $100. Antra, nemokami bilietai leis jums pasirinkti produktus mūsų parduotuvėje nemokamai.

Mūsų paslaugos principas yra toks: klientas pirmą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias paskatinimas, jei jūs jį Naudoti ateityje, prašome pateikti 5 žvaigždučių atsiliepimus!

Prekės ženklas- YHELPFUL
Ilgis 20cm x 15cm x 5cm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Supjaustyti Storis Bendra stiklo butelis
Modelio Numeris yy20201984
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Stiklo Pjaustymo

Panašūs produktai