Nauja Elektros Šuo Tvora Vandeniui Šunų Mokymo Apykaklės Garso Sukrėstas Apykaklės Elektroninių Pet Tvora Izoliavimo Sistema 1/2/3 Šuo

€31.23

-31%

€45.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lovos šuo, virvės gervė, hlbb šunų antkaklis, aitvarai šunys, priedų šuo, rd290, collares perros, ryšiai augintiniai, barbi marškinėliai, ritė elektrinė tvora.

Produkto Aprašymas

Pet tvoros sistema suteikia lengviausias ir greičiausias būdas mokyti savo šunį būdų, kaip savo namuose didelis pasirinkimas elektroniniai antkakliai.Mūsų e-antkakliai suderinti modernias technologijas su patvarumo, kad jūsų augintinė galite mėgautis įdomus žaliavinės ir būgniniai grojimo su savo šeima .Nekenksmingas radijo signalas buvo išduotas siųstuvas ir eiti per viela turi būti ribos "kieme".Kai šuo priartėja prie ribos, už nustatymo diapazonas, imtuvu ir antkaklis, šuo kaklo bus pradėti su įspėjimo signalą, ne pirma, Jei jūsų šuo nuolat veikia riba, imtuvas bus išduoti statinio šoko su palaipsniui stipresnis intensyvumas, kol jūsų šuo grįžta atgal į saugią zoną ,kaip riba, kurią įsteigė.

Pagrindinės Savybės

1. Impulsinis Proporcingas Stimulas--arčiau jūsų šuo gauna ribos, intensyvesnė šokas bus. 2. Palaipsniui Tonas Stimulas--įspėjamasis tonas bus išduodamas pirmą kartą, tada šoko stimulas jei jūsų šuo ir toliau judėti arčiau sienos. 3. Kintamojo Lauko Plotis Kontrolės--Leidžia tiksliai kontroliuoti plotis signalo srityje.Iki 5000 kvadratinių metrų asortimentą (daugiau kaip 1,2 akras). 4.Greičio Nustatymo--greičiau jūsų šuo juda, tuo greičiau aukštesnio intensyvumo lygis yra išduotas. 5. Garsiniai ir Vizualiniai Vielos Pertraukos Rodiklius--jei jūsų palaidotas vielos kada nors išeiti, garsiai sonic žadintuvas kartu mirksi šviesos. 6. Built-in Lightining Apsaugos-Apsaugo siųstuvas iš elektros viršįtampiai sukelia žaibo stikes. 7. Mažas Baterijų naudojimas, greito atjungimo terminalai. 8. Keli antkakliai operacijos, vienas Siųstuvas gali valdyti kelis imtuvas antkakliai, kelis šunis, jei jums reikia, kiekis nėra ribojamas.Jei jums reikia papildomos antkakliai, galite įsigyti ją atskirai. 9. 40~52cm/ 15.7~20.4 į kolonėlė apykaklės tinka daugelis šunų.

Kaip sukonfigūruoti

1. Palaidoti laidai(labai lengva palaidoti, tik 1/4" underground labai plona linija) arba tiesiog pritvirtinkite viela kiemas, tvora. 2. Įjunkite į maitinimo langelį. 3. Prisijungti perimetrą laidas į galios lauką. 4. Bandymai. 5. Įdėti imtuvą antkaklį savo šuniui. 6. Mokyti savo šunį, todėl jam aplink perimetrą.Leiskite jam patirti perspėjamuosius pyptelėjimus & šokas, kad jis žino savo ribas. 7. Patogiai įsitaisyti ir MĖGAUTIS jūsų išmokyti šunį.

Kaip patikrinti

1. Imtuvas yra visiškai įkrautas. ( jei imtuvas paleisti iš baterijos arba mažai energijos, tai bus gerai) 2. Transmiter įjunkite į maitinimo; 3. Paspauskite įjungimo/IŠJUNGIMO mygtuką antkaklis imtuvo galia ir perkelti antkaklį; 4. Lėtai link ribos, vielos.Jei įspėjimo tonas"bi-bi"yra išduotas; 5. Bandymas šokiruoti funkcija.Vieta, LED bandymo šviesos kontaktiniai zondai imtuvas, LED turėtų šviesą kelias sekundes. 6. Tada jums judėti imtuvas apykaklės toli nuo sienos, gauti, neveiks, kai ji yra po reguliavimo diapazonas.

Pet Tvora Rinkinys 1 Šuo

1 x Patalpų Sienos montuojamas siųstuvas 1 x Maitinimo adapteris 1 x Reguliuojamas imtuvo apvadai 1 x 9V Baterija 1 x Riba vielos 300 metrų 4 x Metalo pasiteirauti (2 ilgą + 2 trumpas) 20 x Mokymo vėliavas 1 x Bandymas įrankis 2 x Varžtai 1 x anglų Vartotojo Vadovas

Apmokėjimas: -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl www.adeira.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija: -1 metų gamybos garantija; Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys arba priedai, nemokamas pristatymas per 3 mėnesius po pirkimo.Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, tačiau jums reikia mokėti už kai laivybos mokestis, jei daugiau kaip 3 mėnesius mažiau kaip 1 metai. -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.Prašome Atkreipti Dėmesį: -Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Punktas Elektros Šuo Tvora
Pritaikymas Šunų Antkaklis skirtas Mažas Vidutinis Didelis Šunys
Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Vielos Ritė Iš viso 300 metrų Ilgio ir 0.6 mm Skersmens
Prekės Pavadinimas boruit
Funkcija Naminių Izoliavimo Sistema Šuo
Elemento Tipas Mokymo Apvadai
Medžiaga Plastikiniai
Baterija 9V Baterija (įtraukti)
Modelio Numeris EBZ0243 Elektros Pet Tvora
Ilgis nuo Apykaklės 40~52cm / 15.7~20.4 colių Aukščio

Panašūs produktai