Benepaw Mados Mažų Šunų Akiniai nuo saulės, Vėjo Anti-dulkių Pet Akiniai Su Reguliuojama Juosta UV Apsauga Mažylis Akiniai

€12.17

-38%

€19.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo stiklo, plėvelė pet stiklo, mirguliavimas ir blizgesį mergina, rd290, koreguoti stiklo, skirtinis, mažų kodas akiniai nuo saulės, led pet tegus, pet stiklo, šuo akiniai.

Atnaujintas mažų šunų akiniai nuo saulės: Sunproof dengimo medžiaga, ant super sunku objektyvas / Paminkštintas minkštas šuo akiniai kadrų / Specialiai pagamintas šunų akiniai lęšio formos, kad tilptų MAŽAS AUGINTINIAI veidą ir akis, patogiai / Reguliuojamas galvos ir smakro juosta

100% UV spindulių UV400 apsauga, vėjo, atsparus vandeniui, anti-dulkių, anti-šiukšles, akių ligų apsaugos mažų šunų akiniai nuo saulės, pavyzdžiui, mažylis, šuniškas, katės ir kt.

Saulės Pėsčiomis Partneris: Mėgaukitės saikingai kaitintis po smėlio paplūdimio ir gamtos laisvai, neatitinkančių kasdien pėsčiomis ar bet kokia veikla lauke, tai mažų šunų akiniai nuo saulės bus didžiausias akių apsauga visų mažų augintinius nuo UV spindulių, vėjo, smėlio, šiukšlių.

Ne tik akių apsauga: automobiliu ar motociklu, šuo patinka hanging out su windo w , leiskite mums būti kietas stilius ir jokios baimės UV vėjo, dulkių, šiukšlių.

Galva reguliuojama: 20-32cm / 7.8-12.6 į

Smakro dirželis reguliuojamas: 17-24cm / 6.7-9.4.

Prašome priemonės naminių gyvūnėlių dydį, prieš tai, kad šuo apsauginiai akiniai.)

Dydis gali būti šiek tiek skiriasi, nes rankinis matavimas.

Kaip dėvėti šunų akiniai

Nustatyti idealus atgal dirželis ir rėmo ilgio, išmatuoti visą galvą apimtis, per akis ir aplink pagal ausis.Dydis smakro dirželis, pradėti tik pagal vieną ausį, po smakru ir nugaros iki pagal kitos ausies.

Reguliuojamas galvos & smakro dirželiai / Kamšalu minkšta putplasčio rėmelis / Anti UV dangą medžiagos objektyvas / Ultrahard PC lęšių medžiaga

Funkcija 5 Atsparus vandeniui
Dropshipping Paslaugos Taip
Funkcija 1 Reguliuojamas Juostos
4 funkcija UV Apsauga
3 funkcija Anti-dulkių
Elemento Tipas Akiniai nuo saulės
2 funkcija Vėjo
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Benepaw

Panašūs produktai