Vaivorykštė holograma folija kropkowany 5/8" lazerio folija Kartus per elastinės juostelės 50 Metrų per spalvos

€10.48

-30%

€14.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso grosgrain kaspinu, curl juostelės, juoda holograma folija, sulenkite per kaspinu, priešas folija, lazerio juostelės, elast juostelės, japonija holograma folija, mėlyna holograma folija, holograma folija žalia.

Sulenkite per elastinga(PRIEŠAS) juostelės spausdinti gamintojas 1) Dydis: 5/8"(15mm~16mm) 2) Medžiaga: Spandex ir Nailono ( Geras Elastingumas ) 3) Atsargos: 91 spalvų sandėlyje bet kuriuo metu, pls susisiekti su manimi, pritaikyti spalvas. 4) Pacakge: 100yards/spalva/roll, kitos pakuotės pls susisiekti su manimi.Pristatymas 1. Nemokamas Pristatymas užsakymai bus pasirinko Kinija Paštu arba E-paketinio, 12-35 darbo dienas iki kelionės tikslo. 2. Tarptautinės Express/kurjerių užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. 3. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $100 iš viso, mes siūlome nemokamą pristatymą per kurjerį.Mokėjimo Pls susisiekti su manimi, jei norite naudoti paypal arba kitais būdais.Atsiliepimų Jeigu esate patenkinti mūsų daiktų, būsime dėkingi, jei galite suteikti penkių žvaigždučių ir teigiamų atsiliepimų.Jei yra keletas problemų ar klausimų, pls susisiekti su manimi pirma, mes stengiamės išspręsti problemas.Pls nereikia atidaryti ginčo ar palikti blogų atsiliepimų tiesiogiai, iš anksto dėkoju.Pastaba: Nuotraukos yra realios, fizinio pobūdžio, bet parodyti, kad rodyti skirtingus gali būti šiek tiek skirtingos spalvos.

Mes užtikrinti, pristatymas laiku, patikimos kokybės ir palankios kainos, kartu su muitinės paslaugos.Su sąvoka " klientas pirmą, mes jums suteiksime aukštos kokybės paslaugas už bendrą klientų.Mes nuoširdžiai tikimės, kad tai pradžia, ilgas ir malonus verslo santykius.

Prekės Pavadinimas T. R
Technics SPAUSDINTI
Medžiaga 100% Nailonas
modelis "chevron"
Stilius Vieno Veido
Audinio Tipas Poliesteris
Modelio Numeris TQB-015
Plotis 5/8"
Produkto Tipas Juostelės

Panašūs produktai