2/4m PVC, Vinilo, Nerūdijančio Plieno, lipni, Tapetai Virtuvės Prietaiso, Nulupkite ir aplinkosaugos ¾enklelis Lentynos Linijinės Klijų Kontakto Popieriaus

€8.89

-18%

€10.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rock tapetai lipdukas, 3d grindų lipdukas, likti lipdukas, kontaktai popieriaus, lipduko, vinilo plėvelė, 3d rose grindų plytelės, dot lipdukas, popierius, sienos dokumentų namų dekoro šalį, suknelė pvc, dekoro kambarys.

Aprašymas:

2/4m Lipni Nerūdijančio Plieno Šepečiu Susisiekti Popieriaus, Vinilo kinas Tapetai

Prekės Specifiką:

Medžiaga: PVC

Spalva: Aukso, Skiedra

Dydis: 60x200cm / 60x400cm (23.6x78.7 / 23.6x157.5)

Savybės:

-Lipnios pagrindo, tiesiog nulupti pagrindo pradėti klijuoti.

-Tai gali būti iškirpti į skirtingas figūras su žirklių pagal dydžio jums reikia.

-Didelis, apimantis bet kokio dydžio virtuvės spintelė,odininkas stalčių,projektus,spintelė,stalas,lentynos,duris ir net sienos ir pan.

Naudojimo Instrukcija:

1. Jis gali būti dedamas ant bet kokio lygaus švaraus ir sauso paviršiaus, pavyzdžiui, lentynos, lenta, medžio spintą,stalčių,sienos,lango,stiklo ir pan.Jį geriausia taikyti kambario temperatūroje.

2. Smėlio žemyn šiurkščių paviršių prieš klijuojant.Valyti didelius paviršius su švelniu muilu ir vandeniu.

3. Priemonė paviršių padengti.Supjaustyti filmą į tinkamą dydį, paliekant apie 5cm papildomų sutampa dėl visų kraštų yra beter.

4. Nulupkite pagrindo popieriaus, tolygiai su viena ranka, o lyginant plėvelę prie paviršiaus.Su jūsų kita vertus, nuo centro į kraštus.Tai yra geriau naudoti minkštą skudurėlį. 5. Raukšles ir oro burbuliukai gali būti pašalintos taikant šviesos slėgis nuo centro į kraštus.Pierce užsispyręs burbulus su adata ir išspausti orą.

Pakuotė:

1 Roll x Tapetai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris SKUE54662
Paviršiaus Apdorojimas SPAUSDINTI
Stilius Modernus
Medžiaga Vinilo
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Dūmų-Įrodymas
modelis Kietas
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Tipas Popieriaus Tapetai
Naudojimas Namų ūkio

Panašūs produktai